Last news in Fakti

8 Юли, 2021 13:55 8 143 4

Нова Dacia със 7 места ще дебютира на изложението в Мюнхен

  • dacia-
  • sandero-
  • stepway-
  • logan

Очаква се моделът да замени Logan MCV и Lodgy

Нова Dacia със 7 места ще дебютира на изложението в Мюнхен - 1
Снимка: Dacia

Dacia загатна за представянето на нов автомобил със седем места на предстоящото автомобилно изложение в Мюнхен. Румънската марка ще разкрие новия модел на 3 септември, а посетителите на изложението ще могат да го видят на живо, заедно с останалите модели на марката от следващите дни.

Нова Dacia със 7 места ще дебютира на изложението в Мюнхен

Очаква се новият модел да бъде пряк наследник на комбито Logan MCV и пътническия ван Lodgy, като комбинира двата модела. За момента знаем единствено, че последното попълнение в гамата на румънците ще бъде базирано на настоящите Logan и Sandero, но ще бъде с по-големи размери.

Нова Dacia със 7 места ще дебютира на изложението в Мюнхен

Към момента не се знаят повече подробности за модела, а от Dacia пазят в тайна всичко около него. В зависимост от това кога той бъде пуснат на пазара, то може да открием и новата емблема, заедно с новата идентичност на марката при него.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пламен

    18 1 Отговор
    Браво на румънците, а ние още умуваме как да пуснем нов модел ЧУШКОПЕК!

    Коментиран от #3

  • 3 хах нрб

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Пламен":

    Румънците са просто бачкатори на французите, както китайците са на американците. Утре, от Рено, ако решат да преместят Дачия във Франция на кой ще викаш евала? По същия начин НРБ беше филиал на СССР.
  • 4 Казак имунизиран

    0 0 Отговор
    Този ХАХ ооо който мрази всички бачкатори не знае, че много отдавна сглобявахме френска кола с търговско име Булгар-Рено.Нямахме ресурси и инфраструктура за повече! Умирисахме всичко с подбиване пазара на Рено. Сега заради злобни БГ-идиоти пак нямаме нищо! Овъртането около. китайците не се брои.