Last news in Fakti

15 Юли, 2021 10:34 6 088 11

Запознайте се с новия Volkswagen Lamando

  • vw-
  • volkswagen-
  • lamando

Моделът е базиран на Golf и ще се продава само в Китай

Volkswagen разшири гамата си от предлагани автомобили в Китай, като обнови един от моделите си, който към момента е запазен само за азиатския пазар. Lamandо e построен на базата на последното поколение Golf и ще се произвежда в Китай.

Това всъщност е второто поколение на модела, който дебютира през 2014 година, като по-дизайнерска версия на Jetta и доста напомня на Arteon, по форма на купето. В предницата можем да открием голям отвор, подобен на този при ID моделите, както и фарове, свързани с LED ивица.

Запознайте се с новия Volkswagen Lamando

Задницата напомня доста на тази на Peugeot 508, като най-голяма заслуга за това имат стоповете, които се простират по цялата дължина на багажника.

Под капака можем да открием 1.4-литров бензинов двигател със 150 конски сили в комбинация с автоматична трансмисия със 7 предавки и предно предаване. Очаква се официалната премиера на модела да се състои съвсем скоро, а снимките, които може да видите бяха публикувани от Министерството на индустрията и информационните технологии в Китай.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 комисар Дюдю

    36 4 Отговор
    Ето това вече е феноменален кошник.
  • 2 Ами да се запознаем

    13 7 Отговор
    Драго ми е,инж.Ганефф.А вие? Дойче таралясник? Я,я..Джапанки нося,sorry. Тайода.
  • 3 Шопландец

    9 6 Отговор
    Прилича на тесла

    Коментиран от #5

  • 4 Айде

    13 4 Отговор
    По-добре да вземат да го скрият някъде за историята, отколкото да го показват.
  • 5 Баш

    10 4 Отговор

    До коментар #3 от "Шопландец":

    Иле по-скоро прилича на лопата.
  • 6 Пилот на Ферари

    17 3 Отговор
    Нещо по грозно не можаха ли да направят. Фолксваген от към дизайн са гола вода . Добре че бяха Италианците да им направят Голфа , че иначе още щяха да правят костенурки.
  • 7 Мето

    3 1 Отговор
    Как бе нали по - горно ваше заглавие тръби, че се сбогуваме с бензиновите автомобили.
    Пак статии за пълнеж и безсмислици.

    Коментиран от #10

  • 8 БатП

    4 3 Отговор
    Изглежда все едно китаец е копирал от 308 sedan (модел само за китайския пазар) предницата и от 508 задницата.
  • 9 Braking Bad

    2 1 Отговор
    Като фен на VW,мога да кажа,че това е отвратително,но щом има кой да купува Multipla,Rodius и Aztec и за това ще се мамерят луди.
  • 10 Unknown

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мето":

    До 2035 има време.. Освен това спират за Европа.. ДВГ ще си правят за Китай и Щатите.. а това 1.4 е вече на 10 години разработка
  • 11 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Елате ми по хладно- на мръкване - ще Ви запозная с Фолксваген Ламарино на 22 годишна възраст - чисто нов, в гаража е . На почти същата възраст ми е и ракийката, която ще пийнем под лозницата. Не можем да продължим дълго - след 9-9.30 комарите стават по - жестики от съпругите Ви , ако се върнете добре "наквасени".
    Съвременната инженерна мисъл и технологиите са толкова напреднали, че могат да изфабрикуват ВСИЧКО !