Last news in Fakti

22 Юли, 2021 15:09 5 995 2

Новото състезателно Audi пристига с климатик и цена от близо половин милион евро

  • audi-
  • r8-
  • lms

R8 LMS GT3 ЕVO II ще се възползва от по-добра аеродинамика, преработен тракъшн контрол и по-добри характеристики

Новото състезателно Audi пристига с климатик и цена от близо половин милион евро - 1
Снимки: Audi

Audi показа състезателното R8 LMS GT3 EVO II на което ще е достъпно за клиенти през сезон 2022 година. Обновената версия на суперкара се радва на доста подобрения, които да осигурят по-добро представяне на автомобила в сравнение с предишното поколение.

Новото състезателно Audi пристига с климатик и цена от близо половин милион евро

Като за начало, R8-цата пристига с подобрена аеродинамика, като това се дължи главно на добавения бодикит, а голям спойлер в задната част ще отговаря за повече притискаща сила при по-високи скорости. Окачването също е претърпяло някои промени, като за първи път R8 LMS GT3 разчита на регулируеми амортисьори в четири степени.

Новото състезателно Audi пристига с климатик и цена от близо половин милион евро

Тракшън контрола също е подобрен, като от Audi обещават по-добра настройка спрямо желанието на клиента. Задвижването се осигурява от 5.2-литров атмосферен V10, който генерира до 585 конски сили в зависимост от изискванията на съответния шампионат. Макар да няма снимки на интериора, знаем че там най-голямата промяна е в климатичната инсталация, която трябва да осигурява по-голям комфорт при състезание. В Америка състезателното R8 ще струва около 500 хиляди долара, а в Европа ще бъде достъпно за около 429 хиляди евро.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    3 14 Отговор
    Климатик?!? В 21 век? През 2021 година??? Уаууууууу, това е някакво чудо!!!
  • 2 Георги

    12 3 Отговор
    До "директора": Директоре, само колко много ни впечатли със своето невежество и простота по темата. Това е състезателен автомобил, а не стандартен шосеен такъв. Нали се сещате, че Ауди А3 (което е Голф 4) от 90-те има климатик, какво остава за това от снимките. Айде, другия път помисли преди да пишеш.