2 Август, 2021 13:34 7 929 15

Футболисти на Байерн Мюнхен получиха ключовете за най-бързото ел. Audi

  • байерн мюнхен-
  • audi-
  • audi rs-
  • e-tron

Звездите на отбора и част от ръководството ще имат на разположение E-tron GT

Футболисти на Байерн Мюнхен получиха ключовете за най-бързото ел. Audi - 1
Снимки: Audi

Audi е официален спонсор на футболния отбор Байерн Мюнхен и като такъв, всяка година осигурява автомобили за него. През изминалите дни, част от футболистите и ръководството на германския тим получиха ключовете за чисто нови Audi E-Tron GT RS.

Футболисти на Байерн Мюнхен получиха ключовете за най-бързото ел. Audi

Звезди като Лирой Сане, Роберт Левандовски, Леон Горецка и още техни колеги посетиха един от изпитателните центрове на Audi, където освен новите си автомобили, получиха и обиколка на пистата, водени от шампионите във Formula E, Лукас Ди Граси и Рене Раст.

Футболисти на Байерн Мюнхен получиха ключовете за най-бързото ел. Audi

Футболистите ще се радват на електрически седан с максимална мощност от 646 конски сили и максимален въртящ момент от 830 нютон метра. Те са достъпни за няколко секунди и напълно достатъчни, за да помогнат за ускорението от 0 до 100км/ч за само 3.3 секунди. При по-спокойно каране и шофиране в ограниченията, от Audi обещават пробег от около 470км.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SUBARU XV

    17 8 Отговор
    Едва ли ще се сетиш за разни "тесли" когато се качиш на това нещо...

    Audi си е Audi - въпреки , че са се учили от Субару как се прави 4х4 през миналият век

    Коментиран от #2, #3, #5

  • 2 Хахахаха

    3 9 Отговор

    До коментар #1 от "SUBARU XV":

    Ще видим! Кой ще продава повече!

    Коментиран от #6

  • 3 Одобрявам

    4 8 Отговор

    До коментар #1 от "SUBARU XV":

    Но ще те допълня/поправя - не са се учили, а са го откраднали. Технологията е била военна и разузнаването я краде, буквално! Впоследствие я доразвиват, но и до ден днешен е факт - Ауди и Субару имат най доброто 4х4! Друг е въпроса за Ел колите. На мен лично ми се струва, че е още рано. 300 км пробег нищо не е. Оставете какво пишат - 400,500, 600 км. Абсурд. Така празна колата и без климатроник, евентуално скорост 50-60 км в час може и да има!
  • 4 Ауди е тришка

    10 9 Отговор
    И електрическо да е пак ще му щракат веригите :)
    Ааа и да не забравите чупливите скорости.. и 70те носача от долу… и др др
  • 5 гост

    5 9 Отговор

    До коментар #1 от "SUBARU XV":

    Ами цифрите показват точно обратното , за първата половина на годината до юни Тесла има 386 000 продажби срещу 77 800 за Ауди и то със "зареждащите хибриди" , за чисти електрички наполовина ! И положението се влошава със всеки месец , за Ауди де , хахах !! До края на годината съотношението като нищо ще е 20 към 1 , щото сега е 10 към 1 !! И цените не са много различни , не почвай с опорките за "премиум" , хахах !! И Тесла не нямат нужда да подаряват за реклама , всичко което ще се произведе отдавна е продадено и питат за още толкова !

    Коментиран от #11

  • 6 гост

    4 8 Отговор

    До коментар #2 от "Хахахаха":

    То вече сме видели , съотношението е 10 към 1 , ама не за Ауди !! А още не е излязъл пикапа и модела за 25 000 !! Макар че в Китай твърдят че видели готов прототип !

    Коментиран от #9

  • 7 хехехе

    6 3 Отговор
    Винаги съм се чудел защо БМВ не са спонсор на БМ като чуе човек Мунхен и се сеща за БМВ
  • 8 Теслата е грозна щаига без душа

    2 9 Отговор
    Безлична кола некачествена аз искам алди на умрелия мерцедес задния мост е от разни огънати тръби ес тласата и сл кабриолета😂😂😂😂😂ако не вервате вижте в нета или некоя дигната на подемник😂😂😂😂
  • 9 Plameni

    6 6 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Tesla има един модел който се продава добре ,ако не е модел 3 са фалит

    Коментиран от #10

  • 10 гост

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "Plameni":

    Ами всъщност са два , като втория е на път да изпревари първия , а се задават още два !! И за какво и са повече , като даже единия продава повече от конкурентите накуп ?? Със всичките им "модели" един от друг по-скапани ?? Примерно целия ВАГ със всичките си марки и модели има ПО-МАЛКО продажби от един единствен модел на Тесла !! На всичкото отгоре само Модел 3 е продал повече бройки от цялата 3 серия на БМВ и С-класа на Мерцедес !! Със петролките , не от електрички , там бройките са в пъти , ама много пъти !!
  • 11 отгнвгтн

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Не мисля че освен модела Pleid Тесла има нещо друго технически по-добро от това Ауди тук в гамата си. Но дори най-добрата Тесла е интериона катастрофа, евтини салони, евтини пластмаси, криви фуги... абе много ниско качество, от друга страна Ауди са интериорни гении, всичко вътре лъха на лукс, уют и от далеч бие на скъпо. Не мисля, че клиент на марки като БМВ,Ауди,Мерцедес и Порше биха си купили Тесла. Виж за американския пазар е идеална, там всички коли отвътре са с нискокачествени материали. Но Европееца е по-капризен, свикнал е на лукс. Модел 3 от скоро жъне успехи, заради свалената от Тесла цена и държавните субсидии. Но времето ще покаже как ще се развият нещата.

    Коментиран от #12

  • 12 гост

    6 5 Отговор

    До коментар #11 от "отгнвгтн":

    ВСИЧКО на Тесла е по-добро от това Ауди и от всяко Ауди , щото това тук дава ПО-СЛАБИ показатели от Модел 3 на цената на Плейд , а другите са още по-зле !! И то си личи много ясно от продажбите !!
  • 13 Не знам за ауди

    2 0 Отговор
    Ама Наполи им спре тока на тия оня ден
  • 14 Владислав

    2 1 Отговор
    Айде спрете се с тези показатели вече.Не ви ли е срам или толкова си ви е интелекта?Вие някакви изпържени сектанти ли сте или коментираме всички автомобили като цяло?Съгласен съм с коментар 11,истинския любител на автомобилите не търси едни сухи показатели,а съвкупност от няколко неща,като интериор,екстериор,поведение на пътя,динамика,усещане,звук и т.н.Какво ми сравнявате само един драг на тия тесли?Ми то на тоя пример Додж демон какво е? Нали е същата .......на драг е бомба ама извън драг пистата какво е? Аре стига вече.плюс това някой да е гледал клип как Ауди rs6 на два от три старта бие тесла? И вие сте ми седнали да ми казвате за ускорение??
  • 15 Владислав

    5 1 Отговор
    Постоянно валят жалби и искове за съд от собственици на Тесла.Кофти боя,кофти сглобка,кофти шумоизолиране,и като цяло много ниско качество на материалите.Да не говорим за сервизното обслужване,от там колко жалби има.Казвате ми за продажбите,да има продажби в 300 милионна Америка как да няма.Ама извън нея колко са?Европейците знаят как да правят коли и европейските клиенти са свикнали на някакъв стандарт за парите които дават.То и дачиа много се слави в бг както и рено ама реално колко "кола" са тези модели? Само цената им е атрактивна затова се купуват,същото и с Тесла.Като добавим и комплексите на балканджийците,че могат да направят компромис със всичко по автомобила само да е нов и да ги движи и ето ти статистика защо са тооолкова харесвани.Това,че отзад е с барабанни спирачки (дачия) ,че пластмасата на 3-тата година е изсветляла и се пука,че боята е за кашмер ,че вози като на Бако каруцата,че е шумоизолирана като колело ......абееее все детайли ама нали е новаааааа