Last news in Fakti

24 Септември, 2021 13:16 4 236 11

Ford може да продава новия си всъдеход и в Европа

  • ford-
  • bronco-
  • land rover-
  • defender

Това бе намекнато от изпълнителния директор на марката

Ford може да продава новия си всъдеход и в Европа - 1
Снимки: Ford

През изминалите месеци от Ford представиха серийна версия на всъдехода Bronco. Моделът, който американците познават още от миналия век жъне голям успех в Щатите, а оказва се, че това съвсем скоро може да се случи и в Европа.

Ford може да продава новия си всъдеход и в Европа

За това намекна изпълнителният директор на Ford в интервю пред Auto Express, след като бе попитан за това как моделът (Bronco) би се представи на европейския пазар. Той потвърди, че моделът би бил много търсен и в Европа с оглед на това колко Defender-а вижда около себе си. Фарли дори допълни, че чака хората от Ford Европа да променят мнението си.

Ford може да продава новия си всъдеход и в Европа

Ако това се случи, то американския всъдеход най-вероятно ще пристигне в Европа като алтернатива на Jeep Wrangler и Land Rover Defender и други от този клас които към момента са единствените по-сериозни офроудъри на пазара.

Ford може да продава новия си всъдеход и в Европа


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    15 5 Отговор
    Телевизора по средата е много важен!!! 😀😀😀
  • 2 Ману

    17 21 Отговор
    Там където УАЗ-ката може да мине - тоя телевизор може само да мечтае!

    Коментиран от #3, #7

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 9 Отговор

    До коментар #2 от "Ману":

    каво ви е мнението господине за камиони КРАЗ а имаше и МОЛОТОВКА приятен ден
  • 4 Гларус

    7 7 Отговор
    Ужасно грозно табло. - Маалко по- добро от на лада Нива :-)
  • 5 Сатъра на Хана

    9 3 Отговор
    Тоя автомобил е за метросексуални мъже , които искат да се покажат че са истински мъже ...... Форд Рейнджър Tremor package или Шевролет Колорадо ZR2 са със същите възможности и 20 000 долара по евтини .
    .... Единствената разлика между Рейнджъра и Колорадото е че Колорадото има блокировка и на двата диференциала , обаче е по-скъпо от Рейнджъра с 6000 долара
  • 6 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    6 7 Отговор
    Тези още ли се опитват да правят коли?
    По-добре да произвеждат само трактори и комбайни...
  • 7 Потурко

    9 9 Отговор

    До коментар #2 от "Ману":

    Проблема е че веднага след като премине УАЗ-ката трябва да й правиш основен ремонт за пореден път! Хайде малко по-сериозно с тези възхвалявания на руските недоразумения! Личен опит за повече от 50000 км!
  • 8 Потурко

    9 2 Отговор
    Цялата истерия по Бронко тръгна след съдебния процес срещу Джей Симпсън! Преди това продажбите бяха умрели до нула, поради високия център на тежестта и преобръщането на джипката при всеки удобен случай!

    Коментиран от #9

  • 9 Jacques Yves Moineau

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Потурко":

    Бих с купил. И нез това не ходя по дълбоки драки.
  • 10 Ловеца

    2 2 Отговор
    Имам 18 годишни ловни наблюдения с тези машини , така че си спести глупостите . А проблема на тези луксозни машини се състой в това , че ако мине само няколко пъти там където е минала Уазката , дори и да не се счупи , изкърти брони , или хвърли съединител , или антифриз , това вече няма да е луксозен джип , а ошмулен вмирисан курник за няколко хиляди лева , приличащ на разплетена дамаджана.

    Коментиран от #11

  • 11 Ловеца

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ловеца":

    До коментар № 7