7 Октомври, 2021 17:08 2 563 6

Ford показа повече от новия Ranger (ВИДЕО)

  • ford-
  • ranger

Макар и облепен във фолио, пикапът показва нови дизайнерски решения

Ford показа повече от новия Ranger (ВИДЕО) - 1
Снимки: YouTube

Ford показва новото поколение Ranger за втори път преди неговата официална премиера, която е планирана до края на годината с първи доставки за 2022 година. Интересното за камуфлажа е, че съдържа специален QR код, който феновете могат да сканират, за да разберат повече за модела, ако го видят на пътя.

Както отбелязахме и при предното видео, най-голямата промяна, която Ranger ще наследи от по-големия F-150 изглежда са решетката и фаровете със специфичен дизайн, добре познати ни от американския модел.

Ford показа повече от новия Ranger (ВИДЕО)

Друго което знаем за Ranger е че ще се предлага с четири и шестцилиндрови двигатели, както дизелови, така и бензинови, а на по-късен етап ще има възможност и за хибриден модел. Повече информация ще разберем в следващите седмици, когато трябва да видим и официалното представяне на новия Ranger.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Texas

    14 0 Отговор
    ако искаш пик-ап за работа,взимаш Форд,,няма шеви,няма додж,няма гмс. Поне така е в Тексас.

    Коментиран от #4

  • 2 Гошо

    8 0 Отговор
    Рейнджърите са едни от най-коравите машини
    Имаме 5 служебни като единият 2006г е на 500К км, другите са 2015 и 2019 на по 150К и само обслужване и консумативи.
  • 3 карчи

    4 0 Отговор
    Има ковид сертификат на вратата ;)))... модерна рааата! Иначе ги харесвам и тези и рапторите👍
  • 4 Komapak

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Texas":

    Там започват от 150....250....и т. н. Този от статията е въшка и реално ако му качиш 800те кг. по документи трудно се движи. По скоро си е паркетник. Не че е лош! Най малкото е по-евтин от Тойота и Мицубиши.

    Коментиран от #5

  • 5 Texas

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Komapak":

    има си ги ренджарите поне до скоро,,и стават за доста работа,,от бояджилък до климатици.
    Ф 150 се водят 3/4 тон,,а фулл версия са Ф 250 вече на комерсиално ниво с един 6.0Л турбо дизел може да теглиш сериозен товар с ремарке.
  • 6 Тираджия

    4 0 Отговор
    От това което виждам по пътищата , ренджър е според мен най карания пикап в Европа. Само днес съм видял поне 10 досега.....в Франция. И почти всички имат закачено голямо двуосно покрито ремарке за пренос на коне и крави. Явно фермерите са ги оценили че са яки за тая работа