Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 11:30 1 982 2

Seat Ibiza се превърна в… дискотека (ВИДЕО)

  • дискотека-
  • seat-
  • ibiza

Най-малкият нощен клуб в света има място за DJ, специално осветление и дори „моктейл“ бар

Seat Ibiza се превърна в… дискотека (ВИДЕО) - 1

Ибиса е един от курортите в Испания, известен със своите партита, докато пък Ibiza е модел на Seat, известен със своята практичност. Комбинацията на двете пък дава резултат в може би най-малката дискотека в света, „натъпкана“ в компактния хечбек.

Seat Ibiza се превърна в… дискотека (ВИДЕО)

Концептът е дело на Seat, а за да се превърне в мобилен нощен клуб, инженерите на компанията са интегрирали всичко нужно за тази цел. Това включва специален пулт за DJ, свързан с инфотеймънт системата на колата, седем колони Beats Audio, както и специално LED осветление с различни ефекти.

Seat Ibiza се превърна в… дискотека (ВИДЕО)

Освен това, багажникът е превърнат в така наречения „моктейл“ бар, който предлага различни напитки без алкохол. Представянето на колата бе през изминалия уикенд на специално организирано парти във Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 XXX

    7 0 Отговор
    Тоз сеат най-удачен вариант е да се превърне в тоалетна.
  • 2 честен ционист

    3 1 Отговор
    Скоро като почнем да изискваме зелени сертификати за жилищните кооперации, ще започнете да живеете в колите, докато 2023г и тях окончателно не спрем от движение по пътищата.