Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 10:21 3 937 4

Лимитирано Pagani Zonda катастрофира в Чехия (ВИДЕО)

  • pagani-
  • zonda-
  • катастрофа

Жълтият суперкар попадна в канавката близо до Прага

Лимитирано Pagani Zonda катастрофира в Чехия (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Много пъти сме писали, че покупката на скъпа и мощна кола не променя уменията на шофьора по никакъв начин и това е поредният случай, който го доказва. Видеоклип публикуван в YouTube ни показва инцидент с жълто Pagani Zonda C12 S в Чехия.

Катастрофата се е случила в покрайнините на Прага и макар да няма официална информация за това какво точно се е случило, то най-вероятно водачът е изгубил контрол над мощното возило със задно предаване и е попаднал в канавката от дясната страна на пътя. Задната част на Pagani-то не е претърпяло сериозни повреди, но за съжаление не можем да кажем същото и за предната, която изглежда в много по-лошо състояние.

Колата е произведена около 2000-та година и разполага със 7.0-литров бензинов V12 с 550 конски сили и 750 нютон метра. Трансмисията е ръчна, а ускорението то 0 до 100км/ч отнема 3.7 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    15 2 Отговор
    Телбод, тиксо, малко боя и след два часа е готово за продаване в Бг.

    Коментиран от #2

  • 2 Гани Пагани

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    това струва 3 милиона Doug Demuro има ревю
  • 3 Едмонд Дантес

    6 0 Отговор
    Мокрите листа от дърветата, са предпоставка за ПТП. Също така много бърз автомобил . Автомобил за магистрали .
  • 4 факт

    2 7 Отговор
    чехия е е б ати кло ак ата