Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 14:51 6 627 3

BMW се отказва от “Head-Up” дисплеите поради позната причина

  • bmw-
  • head-up-
  • полупроводници

Някои от моделите на марката няма да могат да бъдат оборудвани с тази екстра

BMW се отказва от “Head-Up” дисплеите поради позната причина - 1

Кризата с полупроводници продължава да принуждава автомобилните производители да лишават клиентите от някои екстри, а последното голямо име свързано с това е BMW. Германската марка спира да предлага Head-Up дисплеи за определени модели поради липса на чипове.

По информация на Bimmer Today, екстрата вече не е налична за 3 Series, 4 Series, X3 и X4 с изключение на автомобили оборудвани с най-големите бензинови и дизелови двигатели и хибридните варианти. Подобен е и случаят при Z4, 1 Series и 2 Series, където само М Performance моделите могат да се сдобият с тази екстра.

BMW се отказва от “Head-Up” дисплеите поради позната причина

До момента тя беше част от пакета Innovation, който струваше около 3650 евро, но с премахването на тази опция от него, цената му спадна до 2500 евро в Германия. Останалите модели на марката не изглежда да са засегнати от премахването на тази опция или поне това е информацията към момента.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ввв

    27 8 Отговор
    Голям праз….нищо съществено,те да си оправят други по-важни неща,като дизайнът примерно
  • 2 изолирбанд

    38 3 Отговор
    Ми да слагат цели проводници, като няма полупроводници.

    Коментиран от #3

  • 3 Komapak

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "изолирбанд":

    Нито цели нито полупроводници си имат. Отдавна са забравили как се правят много неща германците.