Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 16:17 7 237 8

Hyundai показа основния кошмар на автомобилистите (ВИДЕО)

  • hyundai-
  • n-
  • кошмар
Hyundai показа основния кошмар на автомобилистите (ВИДЕО) - 1

Подмарката на Hyundai, позната ни с инициала N и занимаваща се с наточените версии на корейските автомобили пусна забавно видео по повод Хелоуин. Какъв може да бъде най-големият страх за един шофьор? От Hyundai твърдят, че ентусиастите не се страхуват от нищо... или поне от почти нищо.

Още от първите секунди зрителят се потапя в напрегнатата атмосфера на класическия хорър. Часовникът на камерата за наблюдение показва 22:31, момичето става от леглото, за да направи нощна разходка с кола на Хелоуин, но за съжаление токът в къщата е спрял. За щастие, фенерчето в мобилния ѝ телефон работи, героинята минава през тъмни стаи в търсене на ключа за колата - "наточен" седан Elantra N.

Създава се впечатлението, че жилището е изпълнено с неземни сили и паранормални явления до самия покрив. Кукла с кървави устни седи на стол под пуловер, шут без глава виси на стълбите, портрет на перваза на прозореца следва момичето с поглед. Но това изобщо нищо не я притеснява. Дори когато някой, наподобяващ Майкъл Майърс (главният злодей от поредицата на ужасите за Хелоуин) изведнъж се появява зад завесата, героинята преминава спокойно.

Ключът най-накрая е намерен - ура! И няма значение, че люлеещият се стол в хола е бил зает от призрак (предполагаме, че е така, тъй като камерата за наблюдение не го вижда), момичето излиза навън към колата. Спортната Elantra блести със светлините си, сладка котка минава покрай колата. Изглежда като щастлив край, ужасите свършиха.

Двигателят стартира и изведнъж тишината се нарушава от сърцераздирателен писък. Малко гориво в резервоара! Според авторите на видеото това е основният кошмар за собственика на "наточения" седан. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    9 4 Отговор
    ахахах, много яко клипче, евалата
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 4 Отговор
    НАЙ ГОЛЕМИЯ СТРАХ Е САМИЯ СТРАХ
  • 3 сектант

    12 10 Отговор
    с дачия винаги има пари за бензин

    Коментиран от #4, #7

  • 4 един от стадото

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    ти си нещо като бай Ставри. Събирателен образ като от приказките. Като Санта Клаус и дедМароз. Знам, че нямаш Дачия или поне в момента вече не. Давай в тоя дух, харесваш ми. Автораздела в тоя форум ще е пуст без последната ти дума, или първа. Но винаги с дикиш. Дори редакторите се съобразяват с теБ, пускат ти специални модели.. Отдавна се канех и аз да пусна няколко думи са теб
  • 5 Гост

    5 1 Отговор
    Несполучлив опит да се прехвърлят страховете на тесладжиите върху нормалните хора.
  • 6 много тъпо

    5 2 Отговор
    тази гавра е за ел.мобилите трябваше да поше Low Battery а не Low Fuel.Изпищясе че няма ток за електрокара да го зареди.Бензин може да си зареди като си викне такси в бутилка от миенерална вода.
  • 7 Да прав си

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Като се има предвид престоя на крика, горивото на Дачия почти никога не свършва ;)

    Коментиран от #8

  • 8 YAMAHA

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Да прав си":

    Хаха. Вярно. Много яко