Last news in Fakti

7 Ноември, 2021 10:30 14 243 12

Изглежда, че намерихме най-скъпия гараж с Mercedes-и (ВИДЕО)

  • mercedes-benz-
  • the patina collective
Изглежда, че намерихме най-скъпия гараж с Mercedes-и (ВИДЕО) - 1

Това място се намира в Маями и се нарича The Patina Collective. Основано е от двама приятели, които вероятно имат доста пари. Но основното е, че и двамата са лудо влюбени в колите с марка Mercedes-Benz. Дотолкова, че решават да съберат най-голямата колекция от Mercedes-и на планетата. И се оказват добри в това! В тайното хранилище има наистина много Mercedes-и, но много се лъжете, ако мислите, че всяка кола с трилъча звезда може да стигне до там...

Сега колекцията от Mercedes-и заема два огромни хангара, а броят на автомобилите е над сто. По-важното е, че колите са наистина уникални. Дотолкова, че практически няма информация за много от тях в интернет, а тиражът често е десетки или дори единици. В резултат на това имаме колекция, чиято цена се изчислява в милиони евро! Виждали ли сте някога нещо подобно? Ако не, изгледайте видеото, особено първите две минути и половина.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е безценно

    68 2 Отговор
    С времето ще стават още по скъпи! Коли от времето, когато автомобилите бяха истински, а Мерцедес естетически и технически уникална марка. Тия двама приятели са напрявили добра инвестиция!

    Коментиран от #2

  • 2 Смех

    3 57 Отговор

    До коментар #1 от "Това е безценно":

    И кое ще им е скъпото къде ще ги караш а са прекалено големи не е картина на Вермеер все пак ще си задръстиш гаража ли с тези бок луци

    Коментиран от #6

  • 3 Голем смех

    40 4 Отговор
    Боклуци са реното и неуДачиата пред панелката ти! А там място колкото щеш....
  • 4 Страничен

    36 2 Отговор
    Браво на пичовете! Страхотна колекция!
  • 5 Plameni

    3 9 Отговор
    Само малко ограничен период 80-90 години
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Куйо

    0 3 Отговор
    Тупак
  • 8 w201

    21 1 Отговор
    Имам една 190ка, неподвластна е на времето. Преди 5 години, когато съседът си купи нов еуробокс, колата му изглеждаше по-нова от 190тката. Сега 190тката изглежда по-нова. Той почна с ремонтите, аз никота и не съм ги правил, само смяна на масло, филтри и гуми.

    Коментиран от #9

  • 9 смех

    3 11 Отговор

    До коментар #8 от "w201":

    Забравяме ръждата купето гние като москвич поради слабата да не кажа никаква антикорозионна защита
  • 10 БатП

    14 2 Отговор
    Султанът на Бруней, освен огромен автомобилен почитател, е и страшен фен на Мерцедес. Освен това зад гърба, или по-точно под краката му, седят огромни залежи петрол. Та човекът си има автомобилна колекция от около 3200 автомобила, над 800 от които са Мерцедес. Като се има предвид колко 1 от 1 има в гаража си, силно се съмнявам това да е най-скъпия гараж с Мерцедеси.
  • 11 4738

    4 1 Отговор
    Радко, ТИ нищо не си намерил приятелю. Ти не си бил там. Не си го намерил ТИ. Заглавието ти е граматически и функционално неиздържано.
  • 12 Кракра

    2 2 Отговор
    Нещо не сте разбрали, макар че във видеото си го пише:
    Това е колекция от Mercedes AMG модели от времето преди компанията AMG да бъде придобита от Мерцедес-Бенц.