22 Ноември, 2021 09:27 5 148 6

Жена оцеля по чудо, след като камион премаза колата ѝ

  • камион-
  • катастрофа-
  • nissan

Nissan-ът Altima е смачкан до неузнаваемост

Жена оцеля по чудо, след като камион премаза колата ѝ - 1

Този ужасен пътен инцидент на път I-5 в Маунт Върнън, северно от Сиатъл в американския щат Вашингтон се случва сутринта на 16 ноември. След образувалото се задръстване на моста над река Скагит колите спират.

Но водачът на влекач Peterbilt с полуремарке или се разсейва, или не спира навреме и в резултат на това се ударя в седана Nissan Altima, известен на някои пазари и като Teana. Вследствие на удара кората е направо смазана.

Според Seattle Times в този случай „ударът“ не означава тривиален сблъсък. Камионът се блъска с пълна скорост в Nissan-а, смачква задната част с предната си броня и с цялата си тежест се озовава върху автомобила, буквално сплесквайки го. Гледайки снимките от местопроизшествието, всеки би си помислил най-лошото.

За щастие обаче шофьорът на Nissan-а не просто е оцелял - 46-годишната жена не е получила никакви сериозни наранявания и сама е напуснала мястото на пътния инцидент!

Полицаят от щата Вашингтон Роки Олифант каза, че никога не е виждал подобен случай през своите 14 години работа. След като камионът е "свален" от премазаната Altima, спасителите не са се надявали да намерят живи хора в усуканата купчина метал.

Оказва се, че водачката е почти невредима. Жената, която била сама в колата. казва че изпитва само леко главоболие и дискомфорт в ребрата, най-вероятно причинени от предпазния колан.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    7 21 Отговор
    Ето защо предпазните колани трябва да са пожелателни, а не задължителни - колко смъртни случая има точно заради предпазните колани, никой няма да ви каже .... дори не би трябвало да е задължително оборудването на колата с тях

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Боко Тиквоглави

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "ИВАН":

    Да бе! И после като се натресеш дори и с 50км/ч, се размасваш на предното стъкло.
  • 3 ИВАН

    6 12 Отговор
    Малоумниците са свободни да се натрисат на което стъкло си искат ... при страничен удар колана не те спасява, но виждайки връхлитащата кола, все пак имаш шанс да се наклониш и да се спасиш, ама колана точно тогава може да те забави и това да е фатално ... както и да е, всеки сам си преценява, а не да му налагат - колани, ваксини, застраховки, прегледи, гуми, светлини .....
  • 4 Ивайло

    20 0 Отговор
    Жената си е имала дни за живеене!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Komapak

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ивайло":

    Не бе, реклама на нисан. 😄
  • 6 някой

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "ИВАН":

    Книжка нямаш нали ?