Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 17:05 3 607 4

Porsche готви още по-голям кросоувър

  • porsche-
  • cayenne-
  • macan

Новият модел ще е позициониран над Cayenne и ще предлага 7 места

Porsche готви още по-голям кросоувър - 1

Porsche има планове да представи още по-голям кросоувър в близките няколко години. Това стана ясно след като от марката са показали скици за бъдещия модел на различни представителства на Porsche.

Porsche готви още по-голям кросоувър

Информацията за това идва от Automotive News, според които новият модел ще е „наполовина седан, наполовина кросоувър“. Той няма да споделя дизайна си с Macan или Cayenne и ще бъде задвижван от бензинов двигател и електромотор.

Porsche готви още по-голям кросоувър

От Porsche потвърдиха, че такива скици има, но те са част от програма на марката, която представя потенциални нови модели. Все пак голяма част от тях остават само на ниво идеи и не достигат до серийно производство.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    8 1 Отговор
    Да пускат ван и автобус.Май натам са се запътили опитваки се да експлоатират името колкото могат по-дълго. За 2018г това е фирмата номер едно по използване на репатрак в Германия... Правете си изводите.

    Коментиран от #4

  • 2 психо

    4 1 Отговор
    за още по-голяма гъзария...
  • 3 сектант

    3 1 Отговор
    гейовър
  • 4 Porsche

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Komapak":

    Плюеш, кисело е гроздето