Last news in Fakti

1 Декември, 2021 14:55 2 363 6

Чуйте последния Aston Martin Vantage V12 (ВИДЕО)

  • aston martin-
  • vantage-
  • final edition-
  • v12

Британците анонсираха Final Edition

Чуйте последния Aston Martin Vantage V12 (ВИДЕО)  - 1

Aston Martin официално потвърди завръщането на Vantage V12 през следващата година и макар новината да е радостна за феновете на големите бензинови мотори, то същевременно това ще е финалната версия на суперкара с този двигател.

За да отбележат това, британците публикуваха кратко видео, което ви препоръчваме да чуете, дори повече от един път. За разлика от своите предшественици, Final Edition ще се предлага само с автоматична трансмисия.

Очаква се следващото поколение на Vantage и DB11 да предложи на клиентите изцяло електрическо задвижване, което означава, че Final Edition ще бъде и един от последните модели на марката с конвенционален бензинов двигател.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да живее зелената сделка

    6 2 Отговор
    Всичко е точно.
  • 2 Това и сила

    13 1 Отговор
    Настръхнах при този звук.

    Коментиран от #3

  • 3 Макрон

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Това и сила":

    Карам стар атмосферен шестак и като го вкарам в обороти ми харесва звукът, не мога да си представя тоя звяр какъв звук ще изкарва когато влиза в червените
  • 4 PE6OGOLF4E

    5 1 Отговор
    Няма как това чуство от звука на V12 да постигнат ел. сешоарите...може там да е бъдещето,НО НЕ и сърцето.....

    Коментиран от #5

  • 5 Makaron

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "PE6OGOLF4E":

    Дори във всяко отношение ел. колите да станат по-добри от тези с ДВГ, никога няма да събуждат такъв кеф в сърцата на шофьорите както големите атмосферни ДВГ-та.

    Коментиран от #6

  • 6 Jacques Yves Moineau

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Makaron":

    Споко, децата дето ще се раждат от сега нататък ще са чували звука на двг само по филмите. Както ние сме виждали дилижанси по уестърните.