Last news in Fakti

6 Декември, 2021 10:50 10 558 11

Продава се брутална УАЗ-ка, но на цената на нова Toyota Land Cruiser

  • уаз-
  • patriot-
  • офроуд

Автомобилът е напълно оборудван за офроуд

Продава се брутална УАЗ-ка, но на цената на нова Toyota Land Cruiser - 1

Една обява за продажба на необичайна употребявана УАЗ-ка привлече вниманието ни. Става дума за УАЗ Patriot от 2019 година, за който се иска сумата от 3.4 милиона рубли (40 900 евро по текущия обменен курс), което е 2.5 пъти повече от цената на нова УАЗ-ка и малко повече от цената на базова Toyota Land Cruiser Prado.

Продава се брутална УАЗ-ка, но на цената на нова Toyota Land Cruiser

Причината за високата цена се крие в широката гама от допълнително оборудване, което превръща Patriot в истински високопроходим автомобил. Освен това за няколкото години от живота си той изминал само 11 хиляди километра.

Продава се брутална УАЗ-ка, но на цената на нова Toyota Land Cruiser

Както отбелязва продавачът, УАЗ Patriot е напълно оборудван за шофиране извън пътя. Отвън се виждат ролбари с лебедка и багажник на покрива, офроуд гуми Goodyear Wrangler с кевларена защита, шнорхел и кутии на страничните прозорци.

Продава се брутална УАЗ-ка, но на цената на нова Toyota Land Cruiser

Каросерията на забележимо повдигнатия всъдеход е боядисана в матова черна боя, има облицовки на надкалниковите арки и подсилени прагове. В кабината има радиостанция и волан с персонализирана оплетка, както и чекмеджета, и ниши за съхранение на различно оборудване отзад.

Продава се брутална УАЗ-ка, но на цената на нова Toyota Land Cruiser

Patriot-ът се задвижва от стандартен 2.7-литров бензинов двигател ZMZ с мощност 150 конски сили (235 Нм въртящ момент). Двигателят е съчетан с шестстепенна автоматична скоростна кутия.

Продава се брутална УАЗ-ка, но на цената на нова Toyota Land Cruiser


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    24 1 Отговор
    Радо купи си я и си я карай със здраве, ние сме бедни за такова чудо на техниката!

    Коментиран от #6

  • 2 Гост

    20 8 Отговор
    И какво точно ѝ е бруталното? Нищо не е казано в статията за т.нар. допълнително оборудване, "което превръща Patriot в истински високопроходим автомобил". Багажник 1000лв., броня 1000лв, ванти се правят за 30лв + по-агресивна гума. Останалото е тунинг за пред дискотеката. Раздувки на калниците се изисква по-закон при по-широки гуми, но няма нищо общо с проходимостта. Шнорхел - ок. Ама не се знае дали тази кола като я потопиш няма да цъфне, я стартер, я алтернатор. То в днешно време всеки слага шнорхел пък го е страх да я потопи до главините. Има и боя. Дотук виждам тунинг за около 4000лв и нищо по-конкретно в статията.

    Коментиран от #3, #11

  • 3 PE6OGOLF4E

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Има и вярно в думитети,НО.....къде забрави,повдигнато окачване(няколко хиляди),гуми(няколко хиляди),лебедка.....и др. има....НО иначе да,не си зтрува такава сума за дадения автомобил....

    Коментиран от #7

  • 4 стоян

    13 12 Отговор
    И колкото и да е хубава си е една Уазка -правена от руснаци за руснаци
  • 5 Продава се

    14 13 Отговор
    руски тунингован боклук. Това би трябвало да е заглавието и не е нужно нищо повече да се пише.
  • 6 Емил

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Може ли бартер за 20 рускинки
  • 7 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "PE6OGOLF4E":

    Да повдигнато окачване. Ако е вдигана от окачването: нови скоби за задните ресьори 2х, нови пружини отпред 2х, подложки за между моста и ресьорите 2х, подложки за предния мост. Евентуални 4 нови амортисьора(може да се модифицират и старите) и фланци за карданите. Всичко около 1000лв. с хубави маркови амортисьори. Ако е вдигано само купето, за да имат ход по-големи гуми без рязане, то само подложки и нови тампони на купето към рамата - около 200лв. с труда.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 И когато

    1 0 Отговор
    Двигателят се счупи по средата на нищото, може да си върти мултимедията и копае с лопатката до 101 и обратно. Кеф.
  • 11 Тунинг-спец

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Забравяш волана с персонализирана оплетка!!!