Last news in Fakti

6 Декември, 2021 12:18 7 730 11

Ясно е името на новото Renault

  • renault-
  • austral-
  • kadjar

Наследникът на Kadjar ще се появи официално през пролетта на следващата година

Ясно е името на новото Renault - 1

Режията разкри името на новото си SUV, което ще бъде официално представено през пролетта на следващата година и ще замени Kadjar. Автомобилът ще се казва Austral, като названието произлизаща от латинската дума “australis”, която резонира в много европейски езици, включително френския, което е важно за марка, горда с корените си.

Според Силвия Дос Сантос, стратегически мениджър за наименуване на модели в отдела за глобален маркетинг на Renault, Austarl носи жизнеността и топлината на южното полукълбо. Това е име, което кани за пътуване и е идеално за SUV. Думата е изградена около хармоничен баланс от звуци, лесни за произнасяне от хора по целия свят, което ѝ придава наистина международно усещане.”

Ясно е името на новото Renault

Иначе, Austral ще е част от новата гама компактни SUV модели на Renault, които могат да се похвалят с иновативна свързана технология и екологичното шофиране. Автомобилът, който е с дължина от 4.51 м, може спокойно да превозва до 5 пътника.

Основната мисия на новото предложение на Renault е да възвърне позициите си в SUV сегмента, следвайки Arkana и новия Megane E-TECH Electric. Предназначен да замени Kadjar в текущата гама, Austral ще бъде представен през пролетта на 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 до автора

    12 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Основната мисия на новото предложение на Renault е да възвърне позициите си в SUV сегмента

    Авторе какви позиции да "възвръща" като тя не ги е губила??

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Марио

    3 10 Отговор

    До коментар #1 от "до автора":

    изгуби ги и още как.
  • 3 Караиванов

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "до автора":

    Нещо не си в час. Каджар е най-слабото им звено - продава се много зле, а уж е преоблечен кашкай. За корейското недоразумение Колеос пък да не говорим. Може би бъркаш кросоувър с SUV. При кросоувърите са добре, но SUV-та - много зле.

    Коментиран от #7, #11

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Делта интеграле

    9 1 Отговор
    Няма ли да кръстят някой модел омикрон или поне ковид19?
  • 6 И кач пара бре

    3 1 Отговор
    аланкоолу?
  • 7 фейк

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Караиванов":

    Това не е вярно. Има достатъчно инфо статистики за продажбите. Не губят позиции
  • 8 Дънди

    4 0 Отговор
    идеята е насочена нещо към Австралия ще търсят нови пазари там
  • 9 Опрстухки

    2 3 Отговор
    Рено бяха мн големи навремето...Френския гигант наказваше мн немски барутници, но както ост-те премиуми които се правят в Кйтай, Индия ,така започнаха да ги правят в Турция ,, това Аркана ме накланя мн на Анкара и има доза истина :) Които има старо Рино да не го продава ,а стяга и кара . Малко са истинските коли вече.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Караиванов":

    Рено нямат SUV модели изобщо