Last news in Fakti

27 Април, 2013 11:49 8 611 2

Първи краштест на Lada Largus

  • lada-
  • largus-
  • автоваз-
  • краштест

 

Порталът Lada Largus Club публикува снимки и видео на първия краштест на новата Lada Largus. Както е добре известно, моделът е заимстван наготово от Dacia и не представлява нищо по-различно от Logan MCV с емблемата на АвтоВАЗ. За съжаление подробностите на този етап са малко.
От наличните такива става ясно, че краштестът е направен в съответствие с изискванията ЕЭК ООН №94-01, които до голяма степен съответстват на европейските норми. Фронталният удар се прави със скорост от 56 км/ч. Според представители на АвтоВАЗ автомобилът отговаря на всички евро норми за безопасност.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име:

    1 1 Отговор
    Що не смените името на сайта на ЛАДА-Факти.бг
    омръзна ни да четем за Лади. Не стига че цял живот сме ги ремонтирали ами още ни ги пробутват....
  • 2 wulkan

    0 0 Отговор
    Новата Лада Ларгус е старата Дачия MCV. Нещо още да не се знае за модела. Голямо изследване ще й дръпнат руснаците. Да видят как се прави автомобил. Обаче вземат ли да се майстореят, те ти пак Самара.