Last news in Fakti

27 Май, 2022 11:16 3 390 4

Най-новото Pagani бе представено с 830 конски сили

  • pagani-
  • huayra-
  • huayra nc

Huayra NC е направена за специален клиент в Китай

Най-новото Pagani бе представено с 830 конски сили - 1

Pagani показа най-новия си проект, носещ името Huayra NC. Кадри и информация за колата бяха споделени във Facebook страницата на марката в Китай, където всъщност ще се подвизава и суперкарът. Проектът е дело на Pagani Special Projects дивизията, която се грижи за най-ексклузивните модели на производителя.

Най-новото Pagani бе представено с 830 конски сили

Купето е боядисано в тъмно син цвят с червени ивици и лакирани елементи от въглеродни влакна. Червените акценти се забелязват още по броните, праговете и други елементи на колата, придаващи контраст към визията. В интериора е заложено на подобна цветова схема с алкантара в черно и синьо и червени акценти.

Най-новото Pagani бе представено с 830 конски сили

Задвижването се осигурява от 6.0-литров бензинов двигател с две турбини и мощност от 830 конски сили. Те се предават единствено към задните колела, посредством секвенциална трансмисия със седем предавки. Освен високата мощност, колата може да се похвали и с изключително ниско тегло от едва 1240 килограма.

Най-новото Pagani бе представено с 830 конски сили


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жичкаджия

    3 3 Отговор
    Защо ли не е електричка ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мм да :)

    3 1 Отговор
    изобретение на изкуството
  • 4 Учуден

    2 1 Отговор
    Странно ,след, като под статията има регистрирани 24 коментара , защо само два са останали-единият от ,който е изтрит ? Абе Ганьоооо... как си вадиш хляба и КОЙ ти плаща да пишеш такива безполезни статии бе ???