Last news in Fakti

8 Юли, 2013 12:08 4 820 4

Mercedes-Benz SLC ще има версия с 585 коня

  • mercedes-benz-
  • slc-
  • sls-
  • amg

Порталът Top Speed публикува компютърно генерирани илюстрации на бъдещия конкурент на Porsche 911, над който работят инженерите на Mercedes-Benz. Изображението е базирано на шпионски снимки, заснети по време на тестове на колата.

Бъдещият SLC ще прилича доста на батко си SLS AMG. Моделът, чиято премиера е насрочена за 2015 г., ще има дълга предница и стегната задница с класически пропорции. Под предния капак ще се монтира новият 4.0-литров мотор с мощност 465 к.с., който ще дебютира със следващото поколение C63 AMG. Според слуховете обаче немците подготвят и наточен вариант с 585 коня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Delian Valchanov

    1 0 Отговор
    Голям е красавец също като батко си . А и с тези 465к.с.(или 585 к.с.) ще е истински звяр на пътя и доста добър конкурент на 911. Жалко че само на снимка ще го гледам, но си пожелавам някой хубав ден когато всичко си дойде на мястото и аз да имам възможност да си купя такъв автомобил
  • 2 Maurice

    0 1 Отговор
    Е да де, красавец е! Ама СЪЩО, като батко си.... СЪЩО, т.е. същият. Ако БМВ и МБ отливат всичките си модели с една матрица няма проблем, а когато ВАГ прави това, световен проблем. Май кухите ви глави не разбраха, че автопазара е политика и най-добрият политик е ВАГ!! Е, по-важното е, че БМВ и МБ го разбраха и признаха, остава сега и вие да спрете да пишете глупости. Нищо конкретно към пост №1.

    Коментиран от #3

  • 3 Пилотирам Багер

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Maurice":

    Политика, бизнес..така е.
    Липсата на моделна идентичност, която яко налази БМВ, а сега явно е заразила и МБ, лично на мен не ми допада.
    Скоро, лимузини, хот-хечове, купета, комбита и СУВ-ове ще се различават само по моделното си име и малки разлики в купета и размери. Дори и най-ситните мъници ще клонят към 2 тона. Другата разочароваща новина е, че всичките ще са максимум 1400 кубика три-пет-турбо двигатели.
  • 4 Кобрата

    0 0 Отговор
    Това се казва кола 1 път...перфектна е