Last news in Fakti

5 Ноември, 2013 11:14 6 315 4

Американец си върна мотоциклет, откраднат преди половин век

  • triumph-
  • tiger t 100-
  • кражба-
  • мотоциклет

Митническите служби на САЩ върнаха на 72-годишен жител на Омаха откраднатия му преди 46 години Triumph Tiger T 100, съобщава Los Angeles Times. Мотоциклетът бил открит в района на Лонг Бийч, Калифорния, при опит да бъде изнесен за Япония. Митничарите се усъмнили в идентификационния номер на возилото, решили да го проверят за всеки случай и установили, че отдавна е обявен за издирване.

По данни от полицията в Омаха Triumph-ът бил откраднат на 4 февруари 1967 г. Според пенсионирания му вече собственик в момента на покупката мотоциклетът струвал $300. Експерти оценяват сегашната му стойност на минимум $9 000.

От Los Angeles Times не споменават нищо за реакцията на 72-годишния моторджия при съобщаването на новината за намерения му Triumph. От полицията признават, че така и не са успели да съберат достатъчно улики, за да стигнат до извършителя на кражбата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    2 0 Отговор
    Че каква да му е реакцията на този дядо. На 72 години няма за кога да се радва.
  • 2 Shmeker

    1 0 Отговор
    Кво да се радва? Внуците ще го пуснат на ретро-търг и може да вземат пари като за някой друг японски мотор-еднодневка... Все пак стар Триумф си има стойност ;)
  • 3 Iaroslav Stanchev

    4 0 Отговор
    Нашите открадната вещ от преди 4 часа не могат да намерят,а тези намерили мотор откраднат преди 46 години.
    Е затова все ще сме на опашката.
  • 4 Uksel Murselov

    3 0 Отговор
    IAROSLAVE CHE NASHTE SOBSTVENITE SI GASTI NEMOGAT DA NAMERIAT ,KAMOLI NASTE DRANGYLKI