Last news in Fakti

7 Май, 2014 10:01 23 611 20

Хитови модели коли на българския пазар

  • top rent a car-
  • рент-а-кар

Националната компания за коли под наем Top Rent A Car (toprentacar.bg), за поредна година увеличи своят автопарк с чисто нови попълнения от Renault, Nissan и Ford. Тази година компанията ще оперира с над 800 автомобила в цяла България, с което запазва позициите си на безспорен лидер в услугата коли под наем!

Top Rent A Car вече усвои новите попълнения за предстоящия летен сезон в шоурумите на Renault-Nissan и Ford България. За първи път на рент-а-кар пазара в страната ще бъдат предложени хитови модели произведени 2014г.! Това са новата Ford Fiesta съчетаваща иновации и агресивен дизайн, Renault Clio във версиите му хечбек и комби, удобният седан Renault Fluence, както и един от най-атрактивните кросоувъри в момента: Renault Captur. За почитателите на автоматиците, компанията добави в автопарка си новите модели Nissan Micra и Nissan Qashqai.

Преди броени дни, Top Rent A Car официално откри и новите си офиси – на входа на к.к. “Златни Пясъци” и Слънчев Бряг – входа на Несебър, на разклона на главния път. Целогодишно оперират офисите на компанията в терминалите на Летище Варна и Летище Бургас, както и този на Летище София. С новите локации на Златни Пясъци и Слънчев Бряг ще бъде подобрено качеството на обслужване в топ курортите през летните месеци.

Освен най-големият и разнообразен автопарк, Top Rent A Car (toprentacar.bg) предлага и ексклузивно, услугата 4G WiFi. Наемът на 4G безжичен рутер с компактни размери, осигурява отличен WiFi интернет във всички големи градове и курорти, както и в самите автомобили.

С цел максимално да улесни своите клиенти, Top Rent A Car въведе единен национален номер 0700 89 050 (за цялата страна). Call Center на компанията работи всеки ден 09:00 – 19:00, а за спешни случаи, денонощно са на разположение дежурни служители. През 2014 компанията има повече от 80 служители.

Водещата рент-а-кар компания е предпочитан партньор за българския туристически бранш. В партньорската програма на Top Rent A Car участват стотици хотели, туристически агенции, фирми за недвижими имоти и огромен брой информационни интернет сайтове от България и чужбина.

Top Rent A Car (www.toprentacar.bg ) води последователна политика за подобряване на качеството на обслужване чрез измерване на клиентската удовлетвореност и персонално отношение към всеки клиент. Компанията за поредна година е най-високо оценената в България от независимият сайт за ревюта ReviewCentre.com, както и в официалният toprentacar.bg с 96,6/100% оценка. За 11 години на пазара, броят на доволните клиенти надвишава 60 000.

Top Rent A Car очаква своите клиенти в офисите на компанията. Всички автомобили могат да бъдат резервирани в единствената по рода си в България платформа за онлайн резервации в реално време – www.toprentacar.bg!

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivailo Ivanov

    3 5 Отговор
    samo fordchetata biaha iaki
  • 2 Nikolay Kosev

    11 0 Отговор
    Е това ако не е платена публикация ...
    То няма лошо да се представи фирмата, но това заглавие въобще не предполага рекламната статия под него.
    Три пъти се повтаря линка към клиента. И ако бяхте поне малко журналисти щяхте да отидете да ги снимате поне делнично , а не да организирате фото студио с костюмари и колите измити изтъркани предпразнично :)
  • 3 Nikolay Kosev

    8 0 Отговор
    Грешка , 5 пъти :) Два не бях преброил че нямаше отпреде http://www - та не бяха маркирани в синьо. На мен понякога ми трябва рент а кар но само заради тази статия не бих ги пипнал. Отделно дето няма да ида на страницата им. Въпрос на принципи.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 wulkan

    0 4 Отговор
    Не можах да разбера кое ви дразни. Това си е статия за дейността на Топ Рентакар(или там както се изписва). Ами то от първи прочит си личи, че е платена статия. Като не ви изнася не четете. И на кого друг трябва да поместят сайта? Плащаш си статията и ти поместват сайта. Даже телефон има.

    Коментиран от #7

  • 7 Стефан Никодимов

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "wulkan":

    Дразни подвеждащото заглавие.
  • 8 wulkan

    0 5 Отговор
    Спамиш. Но това явно се харесва на един кръг от хора, които са просто против нещо, ей така - да се запишат.
  • 9 Бай Иван

    1 2 Отговор
    В Европа най добрата кола е една и тя се казва МЕРЦЕДЕС

    Коментиран от #10

  • 10 ostavime

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Иван":

    Говорим за коли под наем бе
    Кой рентва Мерцедес?!?

    Коментиран от #14

  • 11 Нема Бира

    0 1 Отговор
    Къде е Шкодата?... В Европа тя е най-актуална за рента кар..

    Коментиран от #17

  • 12 Симеон Тасев

    2 1 Отговор
    нема що някой да тръгне да си наема форд,редно или дачия

    Коментиран от #19

  • 13 Симеон Тасев

    2 1 Отговор
    а лада що не внасят тези с инжекцията 7 ците и те са почти нови
  • 14 Симеон Тасев

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "ostavime":

    коли под наем не каруци човек се предполага че точно като взима под наем ще вземе нещо което не може да си позволи като лична кола за постояно бе
  • 15 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
    тея неще са уникални тея коли се купуват без проблем докато виж някоя s класа е друго нещо или 7 мица бмв

    Коментиран от #16

  • 16 Светлин Карагеоргиев

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Симеон Тасев":

    Тоя вобще не чете статиите и само хейтва. Човеко ти можеж ли поне за миг да осъзнаеш, какви глупсоти пишеш? Тази статия е рекламна на РентаКар. Живеем в България, пиши на Кирилица!
    А и аз не виждам нищо интересно в статията. Какви глупости само се пишат, че те имат ли други коли, че да ми говорят за хитови автомобили? Купуват евтини съндъци, за да не се харчат а и са им ефтини чаркалаците.
  • 17 Shmeker

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Нема Бира":

    Вярно че няма шкоди........

    Коментиран от #20

  • 18 жоро бекъма

    0 0 Отговор
    еййй ако не напишете логото на английски няма де и същото нали!!!Тука е България не англиска колония ясно ли ви е който не говорят родния си език!!!!
  • 19 Ivailo Ivanov

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Симеон Тасев":

    az bih vzel fodcheto dori takava iskah da si kupia
  • 20 zlatacho

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Shmeker":

    Има шкоди: http://toprentacar.bg/bg/Skoda-Fabia-Estate
    http://toprentacar.bg/bg/Skoda-Yeti