7 Декември, 2015 11:22 1 727 2

Макс пуска промоция на 4G мобилен интернет с 60 000 MB месечно на максимална скорост и устройство по избор

  • макс-
  • промоция-
  • 4g-
  • мобилен интернет-
  • 60 000 mb

Мобилният телекомуникационен оператор Макс обяви, че пуска в промоция абонаментен план Unlimited + 60 с неограничен 4G LTE мобилeн интернет трафик и с 60 000 MB включени месечно на максимална скорост (до 75/25 Mbps сваляне/качване). Услугата се предлага със СИМ карта от Макс и 4G LTE устройство за достъп по избор, като потребителите могат да избират измежду USB модем, мобилен WiFi рутер (т.нар. бисквитка) или десктоп рутер. Условията на Unlimited+ 60 са валидни също така при ползване и с всички съвместими 4G телефони и таблети. Промоционалната цена е 21,90 лв. на месец при сключване на 2-годишен договор, или с 31.35% по-ниска от регулярната цена. Офертата е валидна от днес до 5 януари 2016 г., или до изчерпване на количествата на предлаганите устройства.

Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс, споделя: „Промоционалното ни предложение е за тези, които водят динамичен живот, постоянно работят или общуват в интернет пространството, имат необходимост от качествен и бърз мобилен интернет, без да се притесняват за използвания трафик“.

Потребителите могат да се възползват от услугата на Mакс, като я заявят през сайта на компанията www.maxtelecom.bg, чрез позвъняване на 0999 111 или в търговските обекти на компанията в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалност

    0 0 Отговор
    А пък като изразходваш и 60-те GB скоростта пада не на 512 MB, а на 256 и няма никой и си късаш нервите яко!!!

    Коментиран от #2

  • 2 256К нанайци

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалност":

    Прав си НО скоростта пада на 256к МАКСИМАЛНИ!! Това означава, че ще ползваш средно 56-100+ , а максимума, който можеш да вдигнеш е 256! Така, че има да си мечтаеш за постоянни 256, след като си свършиш лимита от 60ГБ. Добре дошли в отряда на балъците!