Last news in Fakti

16 Юли, 2016 04:47 1 608 0

Проверка за отмятане

  • застрахователи-
  • пенсии-
  • кфн-
  • проверка
Проверка за отмятане - 1

На 15 юли Комисията за финансов надзор (КФН) започва мащабни проверки на застрахователния и пенсионния сектор в страната, които освен това са и почти без аналог в Европа, коментира в. „Капитал”.

Звучи заплашително, но насред лятното безвремие като че ли никой извън пряко замесените тесни специалисти не е особено заинтригуван, а дори в сектора няма особено изплашени, че може да не издържат тестовете.

Резултатът от липсата на особен обществен и политически натиск досега е отлагането на упражнението с около шест месеца, нерешени въпроси буквално до самото начало и опасност от съдебни дела и като краен резултат - провал. А цената за всичко това се измерва в няколко милиона лева платени от проверяваните компании и още няколко от данъкоплатеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА