Last news in Fakti

31 Юли, 2016 07:00 1 356 2

Борислав Цеков: ТТИП е неизгодно за слабите икономики

  • борислав цеков-
  • ттип-
  • икономика

Според него така чужди корпорации превземат бизнеса в държавите

„Категорично Трансатлантическото търговско и инвестиционно партньорство поставя по-слабите в икономическо отношение държави в неизгодно положение. Това значи тотално превземане на всички сектори на бизнеса от чужди корпорации.“ Това заяви за Факти.бг председателя на Института за модерна политика Борислав Цеков.

„Надеждата е, че споразумението ще бъде отнесено към националните парламенти за ратификация. Надявам се, че тогава държави като Франция и Италия ще блокират това споразумение“, допълни Цеков.

Цялото интервю четете във Факти.бг ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DESTI

    0 0 Отговор
    КАКВО ДРУГО ДА КАЖЕ ТОЗИ "ЗАЩИТНИК НА ПРАВОСЛАВИЕТО - по руски" ?
  • 2 Тодоров

    0 0 Отговор
    Нещо не схващам коментара на DESTI. Какво общо има тук православието. ТТИП ако бъде подписано, ще наводни пазара и трови българина (а и всички европейци) с американските ГМО - примерно коледни пуйки по 40 кг. Между другото от какъв зор българските управници (по-точно Министерския съвет) прие миналата седмица постановление за драстично намаляване десетки пъти на глобите за фирмите- производители, влагащи ГМО в продукцията си. Дори гласуваха за опростени правила при етикирането на тези стоки, като по този начин доста Е-та ще изчезнат от маркировката. Дали Бате Бойко не е ПОСЕТИЛ ПРЕДИ ТОВА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО и да са решили тихомълком, без да питат БЪЛГАРИТЕ, да си прилагат това трансатлантическо търговско споразумение и ударят един голям среден пръст на българските производители.