5 Август, 2016 09:21 4 729 0

За тези, които си търсят държавна работа

  • zaplata.bg-
  • позиция-
  • обяви-
  • държава

Когато става дума за работа, повечето хора като че ли се насочват към частния сектор. В действителност, обаче се оказва, че има и редица позиции и в държавната и общинска администрация – като се започне от изпълнителни агенции и се стигне до министерства. Какви позиции се предлагат на кандидат служителите към момента?

Три са министерствата, които търсят служители. В Министерство на здравеопазването се предлагат две позиции „Държавен експерт”. Изисква се висше магистърско образование направление „Медицина” и поне 5 години трудов стаж. Какво е заплащането може да видите ТУК.

Министерство на младежта и спорта търси младши експерт за областите Бургас и Ямбол. Местоработата ще е в град Бургас. Кандидатът трябва да е завършил минимум образователна степен „професионален бакалавър”. Не се изисква професионален опит. Какви допълнителни умения са необходими и какво е месечното възнаграждение може да видите ТУК.

Министерството на външните работи търси главен юрисконсулт. Работата е свързана с изготвяне и предлагане на процедури, анализи и становища, свързани с провежданите обществени поръчки по ЗОП. Какви задължителни и допълнителни умения трябва да има кандидатът може да видите ТУК.

За тези, които желаят да работят нещо свързано с мореплаването, то със сигурност ще се заинтересуват от позицията предлагана от Изпълнителна агенция „Морска администрация”. Позицията е „началник отдел”, а местоработата е в Морската ни столица. Изискванията и начина на провеждане на конкурса могат да бъдат видени ТУК. Месечното възнаграждение варира между 550 лв. и 1600 лв.

Други две позиции, отново в морски град, но този път в Несебър, предлагат тамошната община. Едната позиция е „Юрисконсулт”, а другата „Финансов контрольор”.



Свързани новини