Last news in Fakti

5 Август, 2016 17:29 5 141 4

Дъщерята на Обама започна работа. Вижте къде

  • саша обама-
  • барак обама-
  • сащ-
  • работа-
  • дъщеря-
  • агенти

Шестима агенти пазят щерката на президента

Дъщерята на Обама започна работа. Вижте къде - 1
Снимки: БТА/ AP

По-малката дъщеря на американския държавен глава – Саша Обама – започна работа, съобщи Би Би Си.

15-годишната тийнейджърка е започнала да изкарва пари в морски ресторант в североизточния щат Масачузетс.

Тя работи зад каса, а освен това и сервира на клиентите, решили да похапнат вкусна риба.

Местните медии написаха, че Саша Обама зорко е следена от шестима агенти на тайните служби, които бдят за нейната сигурност.

„Чудехме се защо шестима души помагат на това момиче. Едва след това разбрахме коя е тя“, заяви шеговито колега на щерката на президента.

Според американските закони непълнолетни могат да бъдат назначавани на работа, но трябва да се спазват определени правила – като брой работни часове седмично. Минималната възраст за наемане на служители е 14 години. Въпреки това всеки щат има различни закони и наредби.

Дъщерята на Обама започна работа. Вижте къде

Дъщерята на Обама започна работа. Вижте къде


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 няма

    0 0 Отговор
    Верно, че я пазят, но син или дъщеря на руски олигарх видя ли ли сте да работи ??? Че и то в закусвалня ?
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Обама тотално се проваля с това, че показва как малолетната му дъщеря работи. Защо и от кого я пазят е въпроса. Другите тинейджари пази ли ги някой? Американците са и си остават глупава нация, бореща се за световно господство.
  • 3 РЪФ

    0 0 Отговор
    "Защо и от кого я пазят е въпроса. Другите тинейджари пази ли ги някой? " - ми например от всеки който може да я убие или отвлече и да рекетира американския президент и САЩ с определени искания.

    че и си наглец! Другите били глупави, а не се виждаш че си с мозък ..............
  • 4 Пиф

    0 0 Отговор
    Каква глупава нация са, бе човек? Американо са създдали толкова хитри неща, които бай Ганьо едва ли би се сетил някога да направи? Говорим за техника само, пък да не говорим за останалото... Глупави сме ние, че работим за 2 лева на час и по-малко дори. Американо не са глупави ама никак... Не казвам, че всеки е вундеркинд, но пък спрямо нашата икономика да на много години напред....с такива манталитети като нашите бих казал на стотици.... А за японците да не говорим - ония са пчелички. Обама го харесвам като президент лично, не е войнственн като Буш, има хумор и пак върши същата работа, но без екшън и врява. Но никой не може да оправи нещо, което не може да се оправи - човешкия инат. А това зависи от всеки сам поотделно. затова проблемите и в САЩ не са малко, но нашите са си повече... Американо работят яко и ето дори щерката на Обама бачка вече. А родните политици само лапат и никва полза не носят. А колко триблирани агенции и чиновници има на тоя и оня човек навред, да не говорим. Абе света е сбъркан като архитектура отдавна - паразитите лапат наготово и повече често от пчелите. Но САЩ поне знаят да правят и се вижда. може ли глупаав народ да въведе електрическият стол за бандюги? А ние като сме умни, що депутати и магистрати ги пускат да правят нови рецидиви и кражби? Тъпи са 90% от българите - ние. американо не ги познавам, но никак не са глупави, съдя по това, как живеят. Така им харесва така си живеят. Що хората бягат там и от соца и сега ако са глупави бре? Щото са умни... Ценят труда, като швейцарците ценят и времето. А ние сме прецаквани постоянно от вреди тук.