1 013 0

Сотир Цацаров и Ясен Тодоров отново студенти

Стефанаки Йоанис

Главният прокурор Сотир Цацаров е записал магистратура "Национална сигурност и отбрана" във Военната академия, съобщи в. "Капитал", позовавайки се на своя информация. А Ясен Тодоров - член на Висшия съдебен съвет (ВСС) и председател на етичната комисия към прокурорската колегия, който се смята близък до Цацаров е влязъл платено обучение в магистратурата "Спортна журналистика" във Факултета за журналистика и масови комуникации на Софийския университет.

От програмата на специалността, която Цацаров е записал, се разбира, че ще трябва да положи изпити по задължителните дисциплини "Национална и международна сигурност", "Организация на основните формирования от сектора за сигурност и отбрана", "Стратегическо лидерство", "Система за национална сигурност и управление при кризи", "Основи на военната стратегия" и "Мениджмънт на отбраната и въоръжените сили".

Ясен Тодоров от своя страна ще полага изпити по история на българската журналистика, мениджмънт на спортни събития, а освен това ще има практика в телевизия. В последните си телевизионни изяви Тодоров се изказва повече за проблемите на футболния клуб ЦСКА, отколкото за тези на съдебната власт.

България


Напиши коментар:


Публикувай