1 576 4

Ръст на добива на злато в Русия

Спад в добива на сребро

Росен Стойчев

Добивът на злато в първото полугодие на годината отчита ръст от 3% спрямо добива през същия период на миналата година, съобщи „Интерфакс“.

Според руското министерство на финансите през първите шест месеца на тази година добивът на злато в страната възлиза на 91.095 тона.

В същото време добивът на сребро в Русия отчита спад спад с 20% в сравнение с първите шест месеца на миналата година. Общият обем на добив на сребро е 247 393 тона.

Общото производство на злато в страната за първото полугодие скача с 2%, а на сребро пада с 10%.

 

 

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • onq s konq
  Отговор
  1 00:01  29.08.16
  Ще ровят злато от земята като в Клондайк в началото на миналия век.Щото са гладни,а никой не им дава заеми,понеже рублата не струва и хартията си.И ще се ниже върволичката от невръстни юноши/кандидат-мужици/ и белобради старци /засружили мужици/ ,и ще се молят богом "дай боже днес ако заработя за 2 пълнитела патрони да има и един борш за мене и челядта..."А богати олигарси ще пръскат милиони по света и ще се молят на същия тоа бог"мола те боже-нека ембаргото и въоръжаването на Русия да е вечно!"Ами така е в необятна Русия,а който не вярва-с "бруст" и "кучешката" може да доплува през морето и да се увери на място:)

  Коментиран от #3, #4

 • До 1
  Отговор
  2 07:24  29.08.16
  Конче стига спами глупости,а почвай да купуваш рубли сьс парите които ти плаща Сорос-че златната рубла идва.Огледай се какво става реално в световен мащаб,прочети нещо и за гео политиката...и тогава може да ти просветне какво гласят на долара рашките.
 • Д'Мин
  Отговор
  3 15:35  29.08.16

  До коментар #1 от "onq s konq":

  Теб да не те поят със светена вода от Белия дом и зобят с фураж от Козяк?
 • Де юре
  Отговор
  4 15:59  29.08.16

  До коментар #1 от "onq s konq":

  Чифтокопитния какво предлага? Да им пратим Дънди прешъс?

Напиши коментар:


Публикувай