Last news in Fakti

1 Септември, 2016 16:11 3 050 6

Няма сделка с китайците за АН-225

  • ан 225-
  • права-
  • производство-
  • украйна-
  • китай

От държавното предприятие „Антонов” опровергаха информацията, че са продали най-големия транспортен самолет – АН-225 „Мрия” (Мечта), както вчера (бел. ред. 31 август) беше съобщено. „Украйна не е продавала на китайската компания Aerospace Industry Corporation of China лицензията за производство на АН-225. Разпространената информация не отговаря на истината”, заявиха от пресслужбата на украинската компания. От там уточниха, че в близко време ще предоставят допълнителни разяснения по темата.

Първоначалната информация гласеше, че първият АН-225 китайско производство ще е готов още през първата половина на 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОТО

    1 0 Отговор
    Бла,бла!Без санкция от Русия хохлите не могат и паница боб да продадат,камо лицензия за най-големия товарен самолет!
  • 2 Бай хой

    1 0 Отговор
    Сигурно има една работаааа? Да поразсъждавамеееее. Украинци и кравари не могат да довършат а какво остава да построят такова чудо. От друга страна някой все пак го е построил, и логиката подсказва че пак ще може. Китай се развиват и се нуждаят от всякакви транспортни средства. Дори и да купят част от документацията от хохлите, за построяване ще трябва да се обърнат към изостаналите руснаци. Ааааааако Китайци и руснаци се договорят за построяването на такива и по модерни самолети за къв чеп тогава трябва да плащат на хохлите? Ще поживеем ще видим.
  • 3 Реалист

    0 1 Отговор
    украинците НЕ СА руснаци и могат да продават каквото си е тяхно. Позаинтересувайте се къде е най-големия завод за авиационни двигатели в СССР - в Украйна.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 ****

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Украинците не са руснаци, зулуси са. Като имат най-големия завод за самолетни двигатели, защо поляците ни ремонтират двигателите? А да и Александър Македонски е украинец, така де зулус. Ама по бащина линия, по майчина е маор.
  • 5 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    То и в българия имаше много големи заводи, ама....нашенската демокрация ги сполетя. Важното в случая не е къде е най-големия завод и въобще къде се правят и ремонтират самолетите, а кой е собственик на лиценза.
  • 6 стоян георгиев

    0 1 Отговор
    ужас няма да продават ,сега кроко и мангала ще обяснят кви гадни хора са укрите щото нещат в путинландия :)!