1 350 1

Със 6136 евро заплата сте мечтаният партньор

Каква заплата трябва да имаш, за да си атрактивен за партньора?

Със 6136 евро заплата сте мечтаният партньор
Анжелина Димитрова

Това, което народният фолклор говори отдавна е доказано от едно изследване на портала за спестявания „RetailMeNot“. Според изследването, което е валидно за Германия, всеки пети мъж и всяка девета жена намира партньора за по-атрактивен ако получава по-голяма заплата.

В допитването са участвали 1280 души. 20 процента от тях предпочитат по-голямата заплата отколкото интелигентността. Повече от половината жени желаят партньор, който печели повече от тях. Въпреки това 71 процента от жените искат да са финансово самостоятелни.

При мъжете само 17 процента се надяват половинките им да получават по-голяма заплата. 42 процента са на мнение, че финансовата сигурност е по-важна от хубавата външност.

Изследването показва, че трябва да получавате най-малко 2 451 евро, за да ви обърнат внимание. При 4210 евро вече сте със сигурност във фокуса на вниманието. При 6136 евро сте мечтаният партньор.  

Факти.бг припомня, че изследването се отнася за Германия.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • one million
    Отговор
    1 02:38  10.09.16
    И после кой каза, че любовта не се купувала с пари ;) А у нас приказката "Сливи за смет" отдавна не е актуална, всяка слива гледа да се пласира и изтъргува прескъпо;) А някой дори ги извозват с бентлита - c'est la vie !

Напиши коментар:


Публикувай