1 465 0

Международна киноложка изложба по време на изложението за лов, риболов и спортен туризъм

Изложението с предизвикателство и към риболовците

Международна киноложка изложба по време на изложението за лов, риболов и спортен туризъм
Милена Богданова

От 15 до 18 септември изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ ще покаже най-новите тенденции в екипировката, оборудването и аксесоарите за лов, риболов и спортен туризъм. Интер Експо Център ще бъде домакин на събитието.

Изложението се преобразува и за първи път от 5 години насам има бум на фирмите, които ще участват в него. Кризата свършва, посетете „Наслука – лов, риболов, спорт“ от 15 до 18 семптември, за да се уверите сами в това. Нима не искате да сверите часовниците си с най-новите и актуални продукти в бранша?

На 17 септември (събота) ще се проведе и Национална киноложка изложба на различни видове кучета. Голямата награда за победителя е лек автомобил. В рамките на изложбата ще се проведе специализирана киноложка изложба за породите Средноазиатска овчарка и Кавказка овчарка. За участие ще се допускат кучета С и БЕЗ родословие.

За любителите на риболова организаторите са стартирали конкурс за най-успешен улов, победителят ще получи ловен нож SKIF, а всеки участник ще се сдобие с покана за безплатен вход. Още за конкурса научете ТУК.

Изложението е привлекателно за всеки, който се интересува от лов и риболов и търси оригинални идеи за свободното си време. Посетителите могат да договорят изгодни цени за риболовни стоки, оръжие, боеприпаси и всичко, което им е необходимо. Компетентните съвети, свързани с придобиването на най-подходящото оборудване за любимото хоби ще са както винаги безплатни.

Входният билет за изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ ще бъде с цена от 3 лева. Зала 5 на Интер Експо Център, която се намира точно до входа на метрото, ще приеме международната изложба тази година.Напиши коментар:


Публикувай