13 Септември, 2016 16:45 3 226 6

Путин взима мерки срещу избягали банкери

  • владимир путин-
  • елвира набиулина-
  • русия-
  • банкери-
  • избягали
Путин взима мерки срещу избягали банкери - 1
Снимка: БТА/ AP

Руският президент Владимир Путин ще нареди на правителството и правоохранителните сили да разработят мерки срещу избягалите в чужбина банкери, нарушаващи законите на страната.

Това стана ясно след среща на държавния глава с ръководителката на Руската централна банка Елвира Набиулина, пише РИА Новости.

Путин подчерта, че не трябва да се нарушава свободата на хората, но в същото време е нужно да се гарантира спазването на законите.

Елвира Набиулина е заявила, че банковият сектор в страната е „стабилен“, въпреки че има някои трудности пред финансистите.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бинки

    0 0 Отговор
    И ние имаме проблем с избягалите бакери. Ще вземем опит наготово.

    Коментиран от #2

  • 2 антика

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бинки":

    Тук няма избягали банкери. Тук има прогонени от съортаците си от властта банкери. Да визираме и Василев от КТБ - човека нямаше да бяга, ако мафията нав ласт не го бе погнала, поради нечии наредби. да предположим ли защо? Ами Василев изяви идеята да се сгъстим с руска банка и някои едри риби не харесаха идеята, наредиха на Боко и Цаца и Искров и останалите тук на власт и те погнаха Василев, за да угодят. Парите от 205 млн. които Василев уж бил окрал, са явно в резултат на доходната му дейност като банкер, покровителствуван от политиците мафиоти. Но в никакъв случай не са крадени, те са си негови. Останалите обаче милиарди от КТБ ги лапнаха други хора. отделно ни загробиха с външен дълг от милиарди и си понакрадоха и от него доволно. Тук в кенефа нещата са доста зле. Путин може да погне банкерите там бегълци, но ние нямаме банкери бегълци имаме политици и магистрати и други НАГЛЕЦИ. А тях никой не ще да погне...
  • 3 матрьош

    0 0 Отговор
    Няма да се плашиш Владко!Трудностите тепърва ще започнат да стават още по големи!!!
  • 4 Киро

    0 0 Отговор
    Хаха, стабилен бил банковия сектор, даа, стабилно потъващ, а банкерите стабилно бягащи от стабилното икономическо положение!
  • 5 goni

    0 0 Отговор
    Мдаа! Можете да бъдете сигурни че ще бъдат хванати, издоени и приведени във форма подходяща за алгоритмуване!:) Справка Ходорковски!:) Той горкият никакъв не се чува!:) Нищо че руснаците го освободиха, а германците му дадоха политическо убежище!:)
  • 6 goni

    0 0 Отговор
    Интересно! Кое точно в коментара ми бе обидно!!! Та ме търнахте! Господ Бог здраве да ви дава!!!:)