Last news in Fakti

15 Септември, 2016 10:17 2 176 0

90% от затворниците в Пловдив работят

  • екатерина захареива-
  • затворниците-
  • пловдив-
  • работят
90% от затворниците в Пловдив работят - 1
Снимки: Фейсбук

90% от лишените от свобода в Пловдивския затвор са трудово ангажирани в цехове за производство на пластмасови изделия по поръчка на италианска фирма и опаковъчни материали за български фирми. Това написа във Фейсбук правосъдният министър Екатерина Захареива, след като се срещна с лишените от свобода.

„При срещата ми с лишените от свобода там вчера бе изказано задоволство по повод по-ниските цени в т. нар. затворнически лавки, за което Министерството на правосъдието предприе спешни мерки в последните месеци. Уверих ги, че скоро ще могат да разговарят с близките си и на по-ниски тарифи през регламентираните телефони в затворите“, пише Захариева.

„С началника на затвора Божил Иванов разговаряхме за предстоящите действия, които трябва да се предприемат за ограничаване на способите за внасяне на наркотици и мобилни телефони в затвора, а с представителите на синдикатите на надзирателите за подобряване на условията на работа. Днес ще открия учебната година в Сливенския затвор“, каза още тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА