15 Септември, 2016 18:22 1 195 0

КФН определи нови одитори вместо РСМ България

  • рсм българия-
  • кфн-
  • застраховане
КФН определи нови одитори вместо РСМ България - 1

Със свое решение от 15.9.2016 г. КФН определи новите независими външни проверяващи на застрахователните и пенсионните дружества, които имаха договори с „РСМ България”. Смяната се налага, след като на 2.9.2016 КФН изключи „РСМ България” заради установена невярна информация в документите на дружеството. Повече подробности за това решение на КФН може да намерите на адрес
Съобразно решението на КФН застрахователните и пенсионноосигурителните дружества бяха длъжни незабавно да прекратят договорите с „ РСМ България” и да посочат нов проверяващ до 12 септември. С днешното си решение КФН определя новите проверяващи на тези дружества. Имената им  може да намерите в прикрепения файл.
Председателят на КФН Карина Караиванова заяви по повод днешното решение на комисията:
"За да не бавим процеса по проверките на застрахователните и пенсионноосигурителните дружества, създадохме извънредна организация, за да определим новите проверяващи по най-бързия начин.  Потвърждавам категоричното ни намерение проверките на този сектор да приключат до края на годината."
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА