16 Септември, 2016 12:08 5 874 17

Летим за 20 лева до морето

  • полет-
  • варна-
  • софия
Летим за 20 лева до морето - 1
Снимка: М. Богданова ©

От 26 март 2017 г. ще може да се лети за 19.99 лв. до Варна. Дестинацията от София до морската ни столица е на нискотарифния авиопревозвач WizzAir и ще се изпълнява всеки ден във вечерните часове. „След тежкия работен ден всеки, които желае може да достигне до северното Черноморие само за 30 минути”, казаха от авиопревозвача на пресконференция, на която бяха представени още пет нови дестинации.

От 24 септември ще може да се пътува два пъти седмично до Грузия, глад Кутаиси. Възобновяват се и полетите от София до Будапеща от 1 ноември. За Коледа се разкрива и линията София Базел. Първият полет ще бъде на 23 декември. От 26 март WizzAir разкрива и линия до Катания. Цената на еднопосочния билет е 39.99 лв.

„Пазарът доста се разшири през последните години. Имахме полети до Варна през 2010 г. От тогава, може да се каже, че сме удвоили капацитета на полетите си. Смятам, че пазарът е узрял за обслужването отново на тези две дестинации (бел. ред. Варна и Будапеща)”, каза Джордж Михалопулос, търговски директор на авиокомпанията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Daaa

    1 0 Отговор
    Супер евтини полети дано да не падат много
  • 2 Ники

    1 0 Отговор
    Както по Бай Тошово време ... за 22 лв до Варна и за 20 - до Бургас.
  • 3 Светла

    2 0 Отговор
    Ами чудесна новина! Време беше. Само защо никой не е започнал да обслужва и летище Бургас!
  • 4 Бидона

    0 0 Отговор
    Ако някой падне следващия полет безплатно!
  • 5 баш батка

    1 0 Отговор
    Тънката реклама...отиване за 20лв а върщане на автостоп.
  • 6 onq s konq

    0 1 Отговор
    На тия непълни и подвеждащи информации просто не трябва да им се обръща внимание.Явно рекламата е насочена предимно за софиянци,но ЗАЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ ЗАГУБЕНО за път ат дома до летището,чакане на самото летище,а после придвижване от летище Варна до крайното направление на туриста?А като говорим за допълнителна загуба на време/не по-малка от времето на самия полет,че и повече/,редно е да се прибавят и разходите за евентуални таксита и неудобството да се мъкне багаж,който при всички случай ще бъде мн по-оскъден,отколкото ако се пътува с автомобил!А не само да се навират в очите на хората някакви си 20лв....

    Коментиран от #8, #10, #11

  • 7 Бате Цецо

    0 0 Отговор
    В тези 20 лв включени ли са летищните такси, а?

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 КАВЪРМАТА

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бате Цецо":

    ЗА РЪЧЕН БАГАЖ НЕМА БАТЕ ТВА ТИ Е ЦЕНАТА ПРИ ТАЯ КОМПАНИЯ МОЕШ ДА ТЪТРИШ ДО 32кг НО СЕ ЗАПЛАЩА БИЛЕТ И ИМА ОТ БУКУРЕЩ ДО ЛУТАН АНГЛИЯ ПО 30 ЛИРИ ЛЕТЯТ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ПО ТРИ ПЪТИ..............
  • 10 Георги

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Ти за да стигнеш само от София до Варна, пътят ти със автобус или кола е поне 4-6 часа, отделно колко пари ще похарчиш за билетите на автобус, да не мислиш, че по евтино ти излиза. Та то сега само един автобусен билет е 20 лева за отиване, каквото и да се направи за тая държава, все ще има недоволни!

    Коментиран от #15

  • 11 кон

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    да не си агент на ТИМ>.Защитаваш техните билети до морето от 80лв!
  • 12 някой си там

    0 0 Отговор
    нормално ние сме си овце уви по-тъп народ от нашия няма щом търпим текива ниски заплати
  • 13 Летял над 1200 пъти

    1 1 Отговор
    Злобари масово. Никога не сте се качвали на самолет бедняци и сега лаете. Само Георги му свестно мнението. Ровете по кофите и не пишете глупости.
  • 14 Papi

    0 1 Отговор
    До летял 1200 пъти,защо обиждаш хората като си пълен мишок.
  • 15 Mercedes-Benz

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Георги":

    Мат'риалаааа, не е читав Георги, не им се чуди. Злоба и дребни душички с миши сърчица, силни само зад компа, а на живо кафяво петно на гащите... На маса и две ракии революции правят, иначе като опре до действия са си все същите мазнички готови за 300 евро заплатка. Тая държава няма да дръпне, защото 80% от стадото не знае какво иска, искаше пътища да не си чупи колите, сега пък асфалт не се ядял, евтино били направени. Евтини самолетни билети, да ама щели да падат самолетите да не дава Господ разбира се! Само гърч и мачкане, тия 80% са мазохисти обичат да им е трудно и скапано около тях, за да е в хармония с душите им.

    Коментиран от #16

  • 16 Де юре

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Mercedes-Benz":

    И ти какво, мислиш се за част от другите 20% читав материал ли? Май ракиите на масата ти са повече от две.
  • 17 ААА

    0 0 Отговор
    Времето е пари. И 160лв са малко когато ти се налага. Дано стане масова практика.Силната конкуренция ,понякога прави чудеса,и работи за клиента. Въздушният транспорт е най-безопасният. Всяка година 800-1000 "големи и велики" водачи на МПС-та и пътници ,отиват да се радват на цветята от към страната на корените.Колко са умрелите, от вътрешните въздушни линии. Риск има дори когато си лежиш в кревата. Може да те стигне рак,диабет ,и инфаркт от затлъстяване. Българите сме велики плювалници,а докато ,голяма част от населението изпитва чистата и свята човешка радост, да оплюе някого, то други мислят и бачкат здраво. И кончето е право ,понякога се чака ,прекалено, в желанието на превозвача ,да понапълни самолета.