1 216 0

В Англия търсят наши готвачи

Работодател е стара семейна компания с традиции в хотелиерството и ресторантьорството

Анжелина Димитрова

Агенцията по заетостта за поредна година набира готвачи за работа в самостоятелни и хотелски ресторанти в Южна Англия. Работодател е стара семейна компания с традиции в хотелиерството и ресторантьорството. Предлагат се работни места както за сезонна, така и за постоянна заетост.

Основните изисквания към кандидатите са да имат опит като готвачи или придобита професионална квалификация в тази област и добър английски език.

На одобрените лица се предлага настаняване, за което те заплащат само дължимата местна такса, вътрешно обучение, работа в сплотен екип, отстъпка при хранене в ресторанта /50% през работни часове и 25% в останалото време/ и възстановяване на половината от пътните разходи, при условие, че работникът премине изпитателния 4-седмичен период.

Новоназначените готвачи започват със заплащане от 7,50 паунда на час, с възможност за развитие в кариерата и увеличаване на заплащането.

Одобрените по документи лица ще бъдат поканени на интервю. Работодателят ще проведе интервюта с тях, както следва:

- на 4 октомври в гр. Варна

- на 5 октомври в гр. Бургас

- на 7 октомври в гр. Пловдив.

Заинтересованите лица трябва да изпратят CV на английски език на е-мейл D.Piryankova@az.government.bg с посочване на позицията, за която кандидатстват. Крайният срок за подаване на документи е 30 септември 2016 г.

Повече информация кандидатите могат да получат на тел. 032/960128; 0882 825 004.

България


Напиши коментар:


Публикувай