686 4

Медведев иска разширяване на руския износ

Той призова за нови международни сътрудничества

Росен Стойчев

Руският премиер Дмитрий Медведев заяви, че Русия трябва да достигне нивото на растеж на износа извън стоковите товари, на ниво от 7% годишно, съобщи Россбалт.

„Това са продукти с висока степен на обработка. Говоря за сферата на информационните технологии, транспорта, образованието и редица други перспективни области. Крайно важно е да се разшири обхвата на износа на стоки , като и географията на продажбата им.

Ние трябва да стартираме нови проекти в областта на сътрудничеството. Трябва да реализираме печалбите, необходими за нашето вътрешно развитие“, заяви Медведев.  

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • onq s konq
  Отговор
  1 08:23  29.09.16
  Медведев/малкото на бялата мечка/ иска да разширява износа,ама ембаргото не му дава да прави такива неща.Може и да го усеща подсъзнателно "широката руска душа",че МЕЧЕЩКА ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ПОЛИТИКА В КОМБИНАЦИЯ С МАГАРЕШКИ ИНАТ си е като коктейл "Молотов",но като се полеят нещата обилно с водка и се озвучат със прочувствени руски романси...Всъщност кво му трябва на руснака?:)
 • маркс и енгелс
  Отговор
  2 11:29  29.09.16
  Като че ли старата песен че санкциите имат по- вредно влияние върху налагащите ги започна да заглъхва пред жестоката икономическа действителност! Явно опорните точки трябва да се подменят защото до сега мантрата беше че на руснаците нищо друго не им трябва освен производството на нефт и газ! Другаря Медведев е разбрал вече че който лежи на тая кълка си стой гладен!!!
 • Киро
  Отговор
  3 10:46  30.09.16
  И какво ще изнасяте допълнително бе, човече с ръст 1,65? Освен пушкала, оборудване за АЕЦ, нефт, газ и добив и обработка на природни ресурси, друго какво произвеждате? (аа и да не забравя - евтинджак двигателите за ракетите, че троловете сега ще наизкачат от хралупите) Да бе пропусна и рускините, там износът за клубовете по Европа върви добре. Какво? Компютри ли? Или технологии? Или храни? Или потребителски стоки? Профилът на руския износ / производство е като на всяка африкано-арабска икономика - огромната част от газ и петрол! Само, че цените на газа и петрола никога повече няма да са това, което бяха. ХАХА!

  Коментиран от #4

 • Трол
  Отговор
  4 16:59  30.09.16

  До коментар #3 от "Киро":

  Що бе, ти какво повече произвеждаш?

Напиши коментар:


Публикувай