6 Октомври, 2016 17:53 1 958 0

Тръбите от "Южен поток" влизат в "Турски поток"

  • южен поток-
  • тръбите-
  • турски поток

Те са запазили ефективността си

Положените в рамките на проекта „Южен поток“ тръби в Черно море са запазили своята работоспособност и могат да бъдат използвани за изграждането на Турски поток. Това бе заявено от първия заместник – началник за експлоатацията на газопроводи в „Газпром“ -

Сергей Алимов, цитиран от РИА Новости.

„Ние трябва да поддържаме цялата технологична и комуникационна структура за следваща експлоатация. За съжаление политическата ситуация беше такава, че ние трябваше да спрем Южен поток. Това обаче по никакъв начин не се отрази на надеждността на оборудването“, заяви Алимов.

Все пак той поясни, че трябва да се осигури максимална надеждност по транспорта на гориво, преди тръбите да бъдат използвани.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА