789 1

Каварна с по-висок туристически данък

Туристическият данък в община Каварна може да поскъпне до 0.30-0.80 лева за нощувка в хотелските бази с една до пет звезди.

Досега нощувките се облагаха от 0.20 до 0.70 лева според категорията на местата за настаняване. Общината предлага туристическият данък да нарасне с 0.10 лева за нощувка в базите от всички категории.

Увеличението ще влезе в сила от 1 януари 2017 година.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Иван Господинов
    Отговор
    1 11:20  24.10.16
    Ей каква снимка сложили за 50 стотинки ... горкия човек потънаха му гемиите. Те данъка да си го вдигат ама откъде ще намерят гости да си пълнят хотелите? За какъв чеп да се забиеш в туй умряло село? Цонко вече го няма на негово място цъфна една комунистическа кметица. Рока вече е минало забравено. От оня хубав, чист и подреден град вече няма и спомен. Болклуци цигания и каквото е останало от Цонко се руши докато се разруши окончателно. Сега им закриват дори болницата. За кой дявол би се наврял някой в Каварна? То дори плаж няма. Така че таксичката с 50 ст. си е просто някакъв напън на кметицата за някаква ялова активност като на всички комунистически отрочета. Тях само за това ги бива да си докарват народа до просешка тояга. Като тумори са. Попадне ли някъде частичка комунизъм и всичко наоколо загива.

Напиши коментар:


Публикувай