1 283 1

Над 400 кандидати за ръководители на полети

Над 400 кандидати за ръководители на полети
Милена Богданова

Над 400 кандидати подадоха документи за участие в подбора за ръководители на полети в BULATSA (Ръководство въздушно движение). Есенната кампания за набиране на кадри приключи на 30 октомври, но желаещите да упражняват престижната професия могат да кандидатстват целогодишно. Подборът по документи е постоянен, а следващата изпитна сесия ще бъде обявена в началото на 2017 г., уточниха от РВД.

Все повече се увеличава интересът към тази професия, а българските ръководители на полети и тази година се представят с безупречни показатели по безопасност и без допуснати закъснения на полетите.
В ДП РВД вече се провеждат изпитите по английски език. От 2 ноември започва и тестът FEAST, който ще бъдe последван от проверка за медицинска годност, практически упражнения на симулатор и заключително интервю.

Информация за новите сесии за подбор на кадри могат да бъдат намерени на официалния сайт на BULATSA.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • гостът
    Отговор
    1 10:56  01.11.16
    Интересно откъде си взеха толкова ,,специалисти,, по тая професия,кой ВУЗ ги ,,създава,, след като в България има няма,3 летища като хората,и още дали има и толкова,по-малки?То толкова желаещи няма за митниците.

Напиши коментар:


Публикувай