857 2

Фандъкова ще съветва млади жени как да бъдат лидерки

Ще бъдат дискутирани теми, изграждащи характера на успешните жени

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Денис Джамбазов

Под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова днес в Аулата на СУ "Св. Климент Охридски" от 16:00 часа ще бъде даден старт на проекта "Академия за живота „Света София“. 

Инициатор на събитието е Зонта интернешънъл клуб "Света София", като целта е веднъж в месеца девойки на възраст между 16 и 22 години под формата на активен диалог да дискутират теми, обогатяващи и изграждащи солидни знания и характер, необходими за успеха на съвременните млади жени. 

Лектори в Академията ще бъдат изявени професионалисти и лидери на мнения, писатели, поети, журналисти, политолози, социолози, представители на бизнеса, политици и др., които ще обучават младите жени по модерен и интерактивен начин, в това число и чрез участие във форуми в страната и в чужбина. 

„Поканихме г-жа Фандъкова за патрон на Академията, защото като личност и професионалист е пример за това, как съвременната жена трябва да отстоява себе си, разчитайки на безспорен професионализъм, дисциплина и силен характер“, обясни президентът на Зонта интернешънъл клуб „Света София“ Виктория Стоянова. 

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гого
  Отговор
  1 09:31  09.11.16
  По скоро ще ги съветва как се източват кинти за друго интелекта им не става.
 • котев
  Отговор
  2 09:43  09.11.16
  моме, що не си гледаш старините а се излагаш ? и на децата е ясно кой е истинският кмет на София? Ти си една карикатура, както и цялата държава

Напиши коментар:


Публикувай