Last news in Fakti

9 Ноември, 2016 09:00 1 204 2

Фандъкова ще съветва млади жени как да бъдат лидерки

  • фандъкова-
  • патрон-
  • жени-
  • лидерки-
  • кмет-
  • света софия

Ще бъдат дискутирани теми, изграждащи характера на успешните жени

Фандъкова ще съветва млади жени как да бъдат лидерки - 1
Снимка: БТА

Под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова днес в Аулата на СУ "Св. Климент Охридски" от 16:00 часа ще бъде даден старт на проекта "Академия за живота „Света София“. 

Инициатор на събитието е Зонта интернешънъл клуб "Света София", като целта е веднъж в месеца девойки на възраст между 16 и 22 години под формата на активен диалог да дискутират теми, обогатяващи и изграждащи солидни знания и характер, необходими за успеха на съвременните млади жени. 

Лектори в Академията ще бъдат изявени професионалисти и лидери на мнения, писатели, поети, журналисти, политолози, социолози, представители на бизнеса, политици и др., които ще обучават младите жени по модерен и интерактивен начин, в това число и чрез участие във форуми в страната и в чужбина. 

„Поканихме г-жа Фандъкова за патрон на Академията, защото като личност и професионалист е пример за това, как съвременната жена трябва да отстоява себе си, разчитайки на безспорен професионализъм, дисциплина и силен характер“, обясни президентът на Зонта интернешънъл клуб „Света София“ Виктория Стоянова. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    0 0 Отговор
    По скоро ще ги съветва как се източват кинти за друго интелекта им не става.
  • 2 котев

    0 0 Отговор
    моме, що не си гледаш старините а се излагаш ? и на децата е ясно кой е истинският кмет на София? Ти си една карикатура, както и цялата държава