1 177 0

Над 200 двустранни бизнес срещи в ИЕЦ

120 компании от 16 държави ще участват във Food4life

Над 200 двустранни бизнес срещи в ИЕЦ
Милена Богданова

Днес, на 10 ноември, за първа година в Интер Експо Център се организират двустранни бизнес срещи за компании в хранително-вкусовата и хотелиерската индустрия. Организатори на мащабното събитие са Българската стопанска камара, Интер Експо Център и най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network. Събитието е безплатно за всички фирми в бранша.

„Повече от 200 двустранни бизнес срещи на 120 компании от 16 държави ще бъдат осъществени за един ден по време на Food4life. Това превръща събитието в най-мащабното в страната”, коментират от БСК.

Преобладаващи са фирмитеот България - близо 80 участници. След тях се нареждат делегациите на  Италия, Полша и Грузия.

„Двустранните бизнес срещи дават възможност в рамките на един ден фирми да създадат бизнес контакти с местни и чуждестранни партньори или да участват в проекти, финансирани от ЕС“, смята управителят на ИЕЦ Ивайло Иванов.

Тази година над 420 фирми ще участват в най-големите изложения в хранително-вкусовата промишленост - Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд&Дринк и  Сихре в хорека сектора. Освен бизнес срещите и разнообразие от продукти, машини и технологии, изложенията предлагат богата програма от демонстрации, състезания, презентации и семинари.Очаква се събитието да бъде посетено от над 20 000 души.


Напиши коментар:


Публикувай