972 1

ВМЗ с приходи от 303 милиона лева от продажби на боеприпаси

Калина Петрова

Най-модерната на Балканите система за видеонаблюдение пази монтажния завод на ВМЗ АД в Иганово. Камери следят движението около оградните съоръжения в продължение на 24 часа. Мощни прожектори нощем осветяват района. Демонстрацията на действащата от броени дни система показа движението на няколко диви животни извън оградата. Заек, сръндак и сърна и женски глиган с малките се превърнаха в атракция на показа на системата пред медиите, съобщава в. „Марица”.

В ход е изграждането на същата система на складовата база на предприятието край Свежен. Общата стойност на инвестицията е в размер на 1.5 лева, заяви председателят на Съвета на директорите на ВМЗ Владислав Тоцев.

Над 20 милиона лева са инвестиците в развитието на най-голямото предприятие за боеприпаси у нас от средата на 2015 година, като 18 милиона лева са вложени в закупуването на машини, съоръжения и производствени линии, допълни ВладиславТоцев. Около милион са вложени в новия автопаркинг.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • mediator37
    Отговор
    1 07:48  11.11.16
    "Приходи 303 млн." Приходите не са интересни, печалбата е интересна. Може приходите да са 350 млн. , и предприятието да е на загуба 35 млн.

Напиши коментар:


Публикувай