16 Ноември, 2016 02:44 1 272 2

Юнкер иска жена за БГ еврокомисар

  • ek-
  • ек-
  • жена-
  • еврокомисар
Юнкер иска жена за БГ еврокомисар - 1

Няма точен срок за номинирането на следващия български еврокомисар. Кристалина Георгиева все още е на поста си. Това съобщи говорител на Европейската комисия в Брюксел в отговор на въпроси, свързани с оставката на Кристалина Георгиева и предстоящата процедура за определянето на нов български еврокомисар, пише в. „Стандарт”.

Когато председателят на комисията Жан-Клод Юнкер и българското правителство решат кой ще бъде предложен за поста, ще преминем на следващия етап. Юнкер е сигурен, че ще разговаря със съответното ниво в София, за да се определи бъдещият български еврокомисар, обясни още говорителят на ЕК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Гинка

    0 0 Отговор
    Каква връзка има статията със заглавието?Никъде в нея не пише,че Юнкер иска непременно жена да заеме поста - на екстрасенси ли се правите?
  • 2 Хасан

    0 0 Отговор
    Тия пък не се наситиха на бьлгарки..