2 233 2

Най-добрата българска фирма

Най-добрата българска фирма
Милена Богданова

За пета поредна година бяха връчени наградите „Най-добра българска фирма”. Повечето компании, участващи в конкурса, са от областта на строителството, мебелната индустрия, както и IT сферата и фирми, предлагащи рекламни и печатарски услуги. Класацията се организира със съдействието на Първа инвестиционна банка. Тази година категориите, в които се раздаваха награди бяха три:

Микро и малка фирма

Logodaj

Винарската изба е създадена през 1994 г. Разположена в югозападна България, по поречието на р. Струма. Консултант на компанията е известния енолог Рикардо Котарело.

Средна и голяма фирма

Aglika

Стартира с производството на висококачествени хавлиени кърпи и халати. Следва разширяване на дейността с въвеждането на технологични линии за производството на одяла, а от 2016 г. и на спално бельо.

Награда на публиката

GlassCo

Компанията се занимава с дизайн и обработка на стъкла и огледала за мебелната промишленост и строителство и заема лидерски позиции в бранша вече 15 години. Също така изработва стъклопакети.Още по темата

 • Най-добрата българска фирма

  Най-добрата българска фирма

  За шеста поредна година бяха връчени наградите „Най-добра българска фирма”. В тазгодишната надпревара се състезаваха 270 фирми от 80 ...
  24.11.2017
  2 433
  3

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Тодоров
  Отговор
  1 10:55  28.11.16
  Абе коментатори, до кога ще продължавате да изписвате имената на фирмите на латиница. В България сме и българският е официален език. Има строги разпоредби в това отношение, като латинското наименование следва българското. За съжаление като вървиш по улиците в София и страната се чудиш къде си - дали на Капъкуле или на м..ната си, но не и в България.
 • Иванов
  Отговор
  2 13:17  28.11.16
  Прав е Тодоров, и още нещо, нали се сещате че тези фирми имат кредити в Банката :) Това е измислена Класация :)

Напиши коментар:


Публикувай