29 Ноември, 2016 13:52 1 633 0

80% от местата на MachTech&InnoTech Expo вече са заети

  • иец-
  • machtech&innotech expo-
  • изложение

По прогнози ръстът на новите компании в специализираното събитие ще бъде почти 30%

80% от местата на MachTech&InnoTech Expo вече са заети - 1

Преди броени седмици стартира подготовката за предстоящото ново издание на B2B форума за индустриална техника MachTech&InnoTech Expo, който ще се проведе от 4 до 7 април 2017 г. в Интер Експо Център – София.

Резултатите от кампанията показват, че събитието ще надмине мащабите си от тази година, тъй като 80% от местата в залите са вече резервирани от фирмите участници. Поради големия интерес към изложението се очаква ръстът на новите компании да достигне 30%.

Това се дължи и на българските производители, които в предишното издание на MachTech&InnoTech Expo бяха финансово подпомогнати от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и сега в резултат на постигнатите успехи отново заявиха своето участие за 2017 г.

През годините MachTech Expo доразви и задълбочи своята тясна специализация в областта на металорежещите и металообработващите машини, инструменталното оборудване и метрологията. A InnoTech Expo, което е естествено допълнение на MachTech Expo остава с акцент върху автоматизацията, CAD/CAM/CIM системите, 3D принтирането и индустриалния софтуер.

Именно тази тясна специализация привлича български и чуждестранни специалисти, които посещават изложението, за да се запознаят с развитието на новите технологии.

MachTech&InnoTech Expo e и единственият бизнес форум в страната, по време на който се провеждат двустранни бизнес срещи между български и международни компании в сферата на индустриалните машини и оборудване.

Събитието се организира със съдействието на Enterprise Europe Network и новото му издание ще се състои на 6 април. Тази година бяха проведени близо 90 срещи между компании от България, Гърция, Унгария, Хърватия и Сърбия.

Паралелно с MachTech&InnoTech Expo ще се проведе 11-ото издание на единственото изложение във водния сектор в страната Вода София и младежкият инженерен форум „Аз,инженерът“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА