712 0

ТОП 85 компании на българския и световен пазар с отличие “True Leaders”

Милена Богданова

Няма по-вълнуващ момент от този, в който трябва да получиш признание за своята упорита работа. Всяка година, именно постиженията на водещи компании на българския и световен пазар стават повод за церемонията по връчването на наградите „TrueLeaders”.

Така за четвърта поредна година, с цел стимулиране на положителните бизнес начинания у нас, организаторите от ИКАП България, раздават статуетки на най- добрите и утвърдени имена, на базата на обективни заслуги.Номинирани за тазгодишната церемония са осемдесет и пет фирми, заслужили приза – „истински лидер“, за приноса си в сферата на бизнеса, както у нас, така и на международно ниво. Награждаването ще се състои на 7-ми декември 2016-та година в хотел “Rainbow Plaza” в град София. Раздаването на отличията ще бъде последвано от официална гала вечеря, на която гостите ще могат да разменят контакти.

Компанията БТЛ Индъстрийз, водеща в производството на иновативна медицинска техника, също е сред номинираните кандидати. По данни на организаторите, БТЛ ще участва в награждаването за сектор „Производство на излъчващи електромедицински и терапевтични апарати“. Компанията развива дейност на територията на 54 страни, като не спира да усъвършенства продуктите си и да търси нови пазари. Семейството на БТЛ в България, дава възможност на кадърни специалисти да развият своя потенциал и да градят кариера в собствената си страна.

Всяка година номинациите “True leaders”се радват на широк обществен и медиен интерес. По данни, тази година церемонията по награждаването ще бъде посетена от над двеста и петдесет души, сред които представители на водещи компании в страната, на индустриални камари и бизнес сдружения.Напиши коментар:


Публикувай