2 622 8

„Златно сърце” за социална отговорност получи Фабрика за майонеза „Краси”

„Златно сърце” за социална отговорност получи Фабрика за майонеза „Краси”
Милена Богданова

В третите Годишни награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност, организирани от Business Lady бе отличена Фабрика за майонеза „Краси”. В категория „Подкрепа на беззащитните” лидерът на пазара на майонеза у нас бе отличен за дългогодишните си усилия в подкрепа на хора с увреждания и социално слаби и за цялостната си дейност за превенция на социалното изключване на деца и възрастни с различни увреждания.Тази година за пореден път Фабрика за майонеза КРАСИ подкрепи и фестивала „Светът е за всички”, в който се представиха 656 участника с увреждания, а бе посетен от над 1300 души.

Фабрика за майонеза „КРАСИ” от дълги години подпомага организаторите на събитието в дейността и подкрепя хората с увреждания. Тази година фестивалът придоби национално значение, тъй като в него взеха участие хора с увреждания от близо 40 сдружения от цялата страна.

Имаше представители от всички национални организации – на слепите, на глухите, на глухонемите, на сляпоглухите, на лицата с тежки физически увреждания и други.

Очаква се в бъдеще събитието да премине националните граници и да се превърне в международна инициатива.

Фабрика за майонеза "Краси" поставя превенцията на социалното изключване на деца и възрастни с различни увреждания като своя мисия, която убедено следва.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Киро
  Отговор
  1 09:26  08.12.16
  Майонеза "Краси" = отрова
 • Доктора
  Отговор
  2 12:19  08.12.16
  Майонезата е най-вредна храна заедно с пържените картофи - чипс, организмът ги преработва изключително бавно, като за преработката им хаби повече енергия от тази която получава, като получава и стесняване на артериите, качване на кръвно и мозъчна недостатъчност - поради затрудненото циркулиране на кръвта в мозъка, сладка и вкусна е майонезата особено като руска салатка ама е по-вредна и от свинска мас

  Коментиран от #8

 • киро 2
  Отговор
  3 13:05  08.12.16
  На Миленчето и пожелавам някой неин близък да остане ''много доволен'' от въпросната майонеза!
 • Химия
  Отговор
  4 13:11  08.12.16
  Да живее химията!После се чудим защо населението измира като на война. В България няма контрол и качество.Всеки налита на евтина стока и разни боклуци от рода на майонеза,кренвирш,лютеница,салам,кисело мляко,сирене и т.н.
 • Гост
  Отговор
  5 13:35  08.12.16
  Когато доближите качеството на Hellmann's или Heinz тогава ми говорете за качество....

  Коментиран от #6

 • Майо
  Отговор
  6 13:46  08.12.16

  До коментар #5 от "Гост":

  За какво са ти Hellmann's или Heinz - не знам за по-прост продукт за приготвяне от домашна майонеза - най-трудното е да измиеш после пасатора :)
 • Лупи
  Отговор
  7 22:25  08.12.16
  Майонеза само на определени дни в годината на Руска салата и то само прясно приготвена от домашни яйца! Не е толкова трудно 5 минути подготовка и пасиране и 5 минути миене. Вкуса е как си го направиш ама нищо общо с химичния продукт на Краси.
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  8 00:23  09.12.16

  До коментар #2 от "Доктора":

  руснаците ядът много майонеза и са си здрави пичове майонезата е вкусно и хубаво нещо но да си е приготвиш в къщи

Напиши коментар:


Публикувай