869 0

Удължен е срокът за подаване на кандидатури в “Годишните награди SКY STARS 2016”

Удължен е срокът за подаване на кандидатури в “Годишните награди SКY STARS 2016”
Снимка: М. Богданова ©
Милена Богданова

За втора поредна година b2b Media организира “Годишни награди SКY STARS ”, които бяха учредени през 2015 година съвместно с международни организации като IATA, WATA, APG Network.

Крайният срок за подаване на онлайн кандидатури е удължен до 13 декември. Конкурсът е подходящ за компаниите от секторите - авиация, травъл агенти, логистични компании, хендлинг агенти и туристическия бранш, както и IT компаниите, които разработват продукти за сектора.

Към момента организаторите споделят приятната изненада от изпратените проекти в сферата на IT сектора. Иновативни компании – лидери в бранша и български компании с принос в световната авиация са подали своите кандидатури. С удоволствие организаторите потвърждават, че технологичните категории са най–оспорваните във второто издание на националния конкурс.

Кандидатстването е без такса. Всяка компания може да избере до три от предложените категории.

Новите категории във второто издание са свързани с иновациите, инвестициите, нови работни места и start up предприемачеството, като целят развитието на сектора. Учредителите имат за цел да стимулират сектора за по-високи резултати, икономически показатели, нови инвестиции, нови работни места и въвеждане на иновативни технологии и подходи.

Официална церемония:

На 15 декември в хотел BW Premier Sofia Airport , зала Хийтроу ще се проведе официалната церемония по награждаване на най-добрите компании в авио сектора. Церемонията ще премине в присъствието на официални лица, бизнес и медии.

Участието е с предварителна регистрация на адрес → http://skystars.b2bmedia.bg/reservation

Експертното жури, което обобщава резултатите и пресява номинациите тази година, е в състав:

Стамен Янев, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции

Надя Маринова, гл. редактор на b2b Mediа

Марина Стефанова, изпълнителен директор на „Българска мрежа на Глобалния Договор на ООН”

Проф. д-р Добрин Тодоров Сейзински, Технически университет, ръководител катедра “Транспортна и авиационна техника и технологии”

Филип Филипов, директор B2B/Sofia Office Lead в Skyscanner


Напиши коментар:


Публикувай