1 214 0

20% по-ниски цени за участие в Machtech&Innotech

20% по-ниски цени за участие в Machtech&Innotech
Милена Богданова

До 20 януари 2017 г. цените, на които ще се предлагат местата за изложението за индустриални машини и оборудване MachTech&InnoTech Expo, ще бъдат с 20% по-ниски от редовните.

Преференциалните цени, обявени от организатора Интер Експо Център, са за предстоящото ново издание от 4 до 7 април. Намалението се отнася както за български, така и за чужди производители и търговци, уточняват от изложбения център.

През следващата година ще се проведе седмото по ред издание на MachTech&InnoTech Expo, като заради своята тясна специализация през последните години изложението стана водещо за отрасъла.

Събитието успя да доразвие и задълбочи своите два профила - MachTech Expo в областта на металорежещите и металообработващите машини, инструменталното оборудване и метрологията, и InnoTech Expo с акцент върху автоматизацията, CAD/CAM/CIM системите, 3D принтирането и индустриалния софтуер.

Това е причината и за участието на чуждестранни компании, които в тазгодишното издание бяха от Гърция, Румъния, Италия, Германия, Турция и др.

Можете да разгледате всички детайли за B2B форума и да заявите своето участие на официалната му страница: http://machtech.bg/bg/exhibitors


Напиши коментар:


Публикувай